Ett ljus i tillvaron

Idag kom paketet.
Tog tag i o räkna hur många formar jag har nu.
Nån som vill gissa? 
Bara de i metall såklart.
 
 
 
 

Måndag

När allt känns blä så finns det ändå några som bryr sig.
De här två parvlarna håller sig kring mig nästan hela tiden. Där jag är, är de också. Orvar så till den milda grad att vänder jag mig i sängen så flyttar han efter.
<3
 
 

1:a advent

 

1. Adventstid kom till mitt ensamma hus;
jag sätter i staken ett sparat ljus.
Något skall ske bortom frostig advent;
jag väntar en gåva, som Herren sänt.

2. Den gåvan är av ett helt annat slag
än gåvor vi ger till varann´ var dag.
Öppna din tillstängda dörr i ditt hus.
Så lyser i mörkret ett litet ljus.
 
 
 

just another day in paradise

Jag vet inte hur många år sen jag faktiskt bakade några pepparkakor men jag samlar ju och vad är en samling om man inte fyller på? Ja då är det väl inte mycket till samling heller... haha såååå jo, det har blivit lite nya formar iår också. Hrmmm 
 
De här på bilden ovanför är beställda från formina.se och borde väl ramla in nångång i veckan som kommer.
 
Självklart var jag ju tvungen att beställa en tupp, höna, kyckling och ett ägg fastän det är påskfigurer och inte julfigurer. 
 
Sen har jag köpt några från Ica också. Ett knippe snöstjärnor och några miniformar. 
De ligger på en assiett för att ni ska få lite hum om storleken.
 
Skulle va lite kul o räkna ihop exakt hur många jag har nu. För några år sen räknade jag och då hade jag 96 stycken har jag för mig. Det har blivit några till efter det. Och  nu menar jag bara metallformar. Jag har några i plast också men det är ju inte samma sak.
 
Idag eldar jag i köksspisen för jag fryser och det är slut på pellets i kaminen. Jorå, det finns pellets men den står på en pall som står på en släpkärra och det skulle behöva in under tak innan man öppnar utifall nån säck är skadad och det regnar in i den. Då är det bara spånmos i den säcken sen.
Som vanligt är det liksom tydligen underförstått att det är jag som ska fixa och trixa med allt. För det var ju nån annan som fixade hem den där pallen med pellets. Det är inte uttalat så men jag vet hur tongångarna brukar gå. 
 
Ja, så roligt är det här hemma just nu. Men men, den som lever får se. 

Slow-mo

Huvudvärk och illamående. Ingen lust till nåt alls idag.
 
Lillskrutten känner av mitt mående o vill va näranära. 
Inatt ville han så nära mig att jag var tvungen o gömma mig under täcket för annars var det "krypa in i munnen läge" på honom. O han ger sig INTE. 
 
Första advent imorgon. Jag har letat fram två stakar o ställt upp dem i rörorna. Inte putsat fönstret eller ens rensat bort de torra blombladen o de döda flugorna. Det känns bra nu, heh. 
 
 

-_-

Kollade just min mail och jag hade fått ett mail från unge herr J's skola angående tråden i halsen. Hur 100 % känns det när personen som är den tredje personen jag nu mailar med om det inte ens kan bemöda sig om att kalla sonen vid rätt namn?
 
Mja ...
 
 
 
Jag sjukskrev mig ju tidigt i morse. Så tidigt att jag misstänker att jag väckte upp den stackars sköterskan som skulle ta min sjukanmälan för hon sluddrade fram något ohörbart när hon svarade. Eftersom jag tog en omeprazol då inatt så har magen känts rätt okej hela dagen. Men nu börjar det svida och jag börjar må illa igen. Jag gjorde en kopp varm choklad för en stund sen. Sen kom jag på att jag hade glömt att dricka upp den där koppen choklad medan den var varm. Det är ju så man blir rädd för sig själv. Det är överlag en massa sånt. Jag tänker en tanke men glömmer vad jag tänker innan jag ens tänkt tanken klart. Jag har kommit på mig fler gånger att påbörja något men när jag börjar så vet jag inte längre vad det är jag ska göra. 
 
 

Blä

O där insåg jag omöjligheten i att faktiskt åka o jobba. Vaknade o hade världens magknip. Magen har klappat ihop. Det går inte att åka runt i en bil en hel kväll utan att kunna äta o gå på toa med magkatarr och akut stressmage med allt vad det innebär.
 
Omeprazolkur påbörjad nu.
 
 

torsdagsgnäll

Aningens piggare idag än igår. Skriver aningens för jag är på benen men det blir inte många knop gjorda.
 
Mitt sunda förnuft säger mig att jag borde sjukskriva mig till helgen för att vila upp mig. Mitt samvete säger att lite till kan jag nog klämma ur mig innan jag  når väggen för det är mina kollegor som drabbas när vi går kort om folk. 
 
Dumma samvete som är så högröstad. 
 
Jag vet vad som är rätt och ändå har jag dåligt samvete för att jag vet vad som är rätt. bläääää. Det är just det HÄR som är skillnaden på folk som blir utbrända och folk som inte blir utbrända.
 
Och där bubblade ångesten upp också... jahaja. Och då är jag ändå ledig på schemat idag. 
 
Den här lilla parveln är verkligen som sitt namn en riktig Kompis. Han håller mig sällskap i soffan och jag är så glad att han kom till vårt hem. Att en vilsen misse kan bli så förtroendefull och trygg är bara så otroligt. 
Som man kan ana från bilden så borde jag ta tag i städningen. Jag VILL men jag har inte nån ork över huvud taget. Hästarna är fixade för stunden och likaså hönsen. Frukost intagen och första koppen kaffe sen i förrgår. Huvudvärken kanske beror på kaffebristen hela dagen igår eller stress, eller ja f*n vet. 
 
Om jag ändå fungerade som så att jag fick obändlig energi att städa när helst ångesten började slita i mig men sån tur har jag inte. Nej, i min kropp blir det bara blytungt och grått när jag får ångest. 
 
Hepp hepp, pepp pepp.... nä det funka inte.
 
På listan för dagen står även att ringa o försöka boka julbord åt mig, syrran och svägerskan. Och månne jag skulle kunna komma iväg och faktiskt shoppa pellets till kaminen. Något jag försökt i två dagar nu. Tur att herr J hade lånat ett par säckar pellets från sin chef. 
 
Nä nu postar jag detta och sen letar jag rätt på fåntelen och ringer... 

Bzzzzzb

Äckligt trött.
 
Jag orkar absolut ingenting. 
 
Jag har varit o handlat idag. Det är typ allt. O ändå är jag så trött nu att det surrar i huvudet. 
 
Ja det visar sig hur det blir, med allt och inget.  
 
 

Ont det gör ont

Supermegavärsta mensvärken.
 

Ponnypruttskrutt

Gnistra är på äventyr, lilla pluttan. En jobbarkompis har lånat henne ett par veckor till sin lille son som behöver daglig dos av ponny för att må riktigt bra. 
 
Tänk att fast jag vet att det är bra för henne att bli aktiverad så högg det till i mattehjärtat när hon gnäggade o letade efter utgången från transporten. Hon fick åka löst utan någon inredning kvar. Men bara hon får mat så tror jag hon håller sig nöjd o glad. Hon hade hö att mumsa på och halm på golvet. 
 
 

Trött

Trött o less.
 
Jobbat två delade turer i helgen. Inte mkt ledigt där inte. Stannade på jobbet både igår o idag på långrasten. Ovärt att slösa en timme av mitt liv på bara resan till o från hemmet mitt på dan.
 
Avskyr kylan som dragit in här nu. -9 när jag åkte hem. Riktigt hård is på rutan. 
 

Läslusten

Fick ett ryck o läste en bok. Den var bra men gjorde mig arg och upprörd.

inatt jag drömde...

Ja, jag vet inte om jag har så mycket att skriva om. Jag har jobbat och sovit sen sist - typ.
 
Igårkväll hade jag något som jag ville skriva om men jag var för trött för att orka sätta mig och nu minns jag inte vad det var. :/
 
Jag drömde jättekonstigt inatt som var. Jag drömde att hönshuset hade blivit flyttat av herr J till skogen och där stod det så fint placerat mitt på en liten ö för det var sankmark precis där också. Men så kom herr J och sa till mig i drömmen att räven hade varit framme och härjat för jag hade glömt att stänga dörren om dem till natten så alla kycklingarna var döda och många andra också. 
 
Jag grämde mig lite men insåg att jag fick skylla mig själv. Sen fick jag se att tuppen hade ett rejält sår på benet. Benet såg ut som bakbenet på en katt eller nåt. Så kom farsan och fick se tuppen och han började bråka om att jag misskötte hönsen eftersom tuppen hade blivit biten. Jag var ju tvungen att se till att de var instängda så de inte blev skadade sådär. 
 
Sen såg jag hönsen gå ute i hästhagen men de såg ut som får först. Då såg jag Ebony med sina två små kycklingar och jag blev glad att de hade klarat sig undan attacken ändå. Jag blev så glad att jag lyfte upp kycklingarna och visade herr J. Sen släppte jag ner dem på marken igen för de ville inte sitta kvar hos mig. Tyvärr såg inte herr J att jag gjorde så utan han råkade backa över den ena kycklingen med hjulet på bilen han satt i. Jag skrek NEEEJ men han hade hört att jag sagt både nej och ja och inte fattat vad jag menat sa han. Kycklingen verkade leva ändå för jag kände hjärtslagen och för en kort sekund ville jag tro att den skulle klara sig men så började inälvorna välla ut ur den lilla magen och jag insåg att det var kört och fick därför halshugga den med en spade.
 
Sen minns jag inte om det var något mer i drömmen men det kan ju räcka nog så kanske. Undrar om det är mitt dåliga samvete för att jag inte orkar med mig själv ens just nu. Än mindre alla andra.
 
I morgon är jag ledig och som det ser ut just nu så kommer en kollega över med sin son och kikar på Gnistra pruttponny. Om hon faller dem i smaken så ska de låna henne ett tag sen. Det kan nog bli bra både för Gnistra och grabben som behöver daglig ponnymedicin för att må bra. Och jo, modern är väl införstådd med Gnistras små egenheter. Det är så bra ordnat att hon är inte så lång över havet och alltså kan hon också ta en eller annan dust med pruttponnyn utan problem. 
 
Så nu borde jag gå och sova så jag orkar upp i morgon. Eller så borde jag försöka hitta köket så jag kan släppa in dem på en fika iallafall. 
 
Eller så sitter jag bara här i soffan och fortsätter inte orka nånting. Det är ju också en plan.
 
Idag föll de första snöflingorna för säsongen. Brrr så onödigt. Det blev genast mycket kallare i luften fastän termometern säger typ samma temp som tidigare i veckan.
 
 
 

Prokrastineringens okrönte mästare

Japps det är jag det.
 
Här siter jag o käkar frulle men borde vara på G ut till bilen för att fara mot jobbet. 
 
Vi har APT o ska spika julschemat. O så jag inte ser fram emot det. 
 

intuition

När ska jag lära mig att lyssna på min intuition??
 
När jag var till brorsan så svängde jag förbi affären och köpte med mig lite fikabröd. Av en händelse fick jag syn på kaffepaketen och en tanke for genom huvudet att jag kanske borde köpa med mig ett paket men så slog jag det ifrån mig. Men ja, vad var slut när jag kom dit? Jo kaffet. En annan gång tänkte jag köpa med mig en liter mjölk men struntade i det.  Ja vad hade de dåligt av den gången tror ni? Just det, mjölk.
 
inlägget är tidsinställt. 
 

Lilla loppan

Var över till brorsan på kvällningen. Lilla loppan go o gla, sken som en sol när jag kom in o sträckte fram armarna till mig. 
Hon slängde slängpussar åt sig själv i kameran. 
 
Gullungen <3 
 
 

Animal enchanting powers (dotras ord)

Somnade på soffan igår. Vaknade i morse med glasögon på o allt. Gick upp o la mig när herr J skulle upp till jobbet. Fortsatte sova x antal timmar till. Vaknade med det bästa sällskapet i knävecken.
Förvisso höll de mig sällskap i soffan hela natten också.
Såhär ser det ut nu. Tillbaka i soffan en snabbis. Med en gosig katt som ska tvångsgosa hela tiden. Bilden blev lite upponer. 
 
Baka kaka tänkte jag göra idag. Men det har jag tänkt sååå många gånger förr också.

Ont det gör ont

Jag tog bort tejpen idag som jag haft på min axel mot värken.
Och vips gjorde det sju resor värre ont igen. 
 
Det blev att surfa in på apotea.se o beställa hem kinesiotape. Jo attans att hon hade rätt, instruktören, som påstod att det skulle vara smått beroendeframkallande. Känner mig naken nu.
 
Var med på poledansen idag o försökte snurra lite men jaiks så ont vissa moment gjorde.
 

woop woop (eller nåt sånt)

Idag är det resa till storstan som gäller. 
 
Som vanligt är den jag delar säng, soffa, tv och räkningar på vrången när det börjar dra ihop sig. Jag vet att det blir så varje gång och ÄNDÅ blir jag lika överraskad varje gång. Kanske för att han vänder som på en hand och vips är det tvärnej. 
 
Igår innan jag for till jobbet så sa jag åt honom att kolla om det var något speciellt som skulle tvättas så det skulle vara klart till idag. 
 
Hur många tror på att han faktiskt gjorde något sånt??? 
 
Svaret är iallafall nej han var inte hemma på hela dagen igår så det hade han inte gjort. Han hade hjälpt sin bror att felsöka brorsans bil som vägrade starta. Men ändå skulle det gnällas idag om allt som behövs göras här hemma. 
 
excuses excuses
 
Nu gav jag honom en spark i baken så vi får väl se om han har skärpt till sig. Han drog iväg till sina parenteser för att dricka kaffe och duscha. 
 
Såna här gånger är han billigare än billigast. 
 
Tack för att du liksom sätter mig i positionen att behöva leta en annan att dela spelning och hotellrum och kingsizebädd. Jag hade ju kunnat boka separata sängar men ja hur mysigt är det då när man tror att man ska sova med sin partner?
 
Ja, jag är grinig nu. Less på samma visa varje gång. Blärk. 
 
Men nu har jag gnällt så nu ska jag skaka av mig ilskan och se fram emot det roliga som väntar ikväll. Med eller utan sambo. Jag åker väl själv i värsta fall. 
 
 

Med anledning av ...

terrorattackerna i Paris som hänt nu inatt.
 
Hemsk händelse såklart. Jag förstår inte hur människan som art är funtad. 
 
Jag bävar för morgondagen när alla domedagsprofeter ska börja spy sin galla om det som hänt och dra politiska växlar på det. 
 

Gnäll

Ja nu gnäller jag igen.
 
Vill inte alls idag.
 
Jag har mer eller mindre sovit bort två lediga dagar och jag vill sova mera. 
 
Magen kajkade ihop igår men blev bara en gång så jag kunde inte sjukskriva mig heller :(
 
Huvudvärk och armvärk. 
Just nu prokrastinerar jag det faktum att jag måste åka NU till jobbet. 

ny fån

Ska bara få tummen ur o starta upp den nu då.

surt sa räven

Jag kunde inte vara med på poledansen den här veckan heller. Förra veckan missade jag för att jag jobbade. Den här veckan missade jag för att jag har så förbaskat ont i axeln och ut i armen nu. Instruktören tejpade mig när jag berättade om hur ont jag hade. Så får vi se om det gör nån nytta så jag kan vara med nästa gång kanske. 
 
Känns surt att missa polen när jag hade bytt från kväll till dag bara för att få vara med. 
 
Och jag kände igen koreografin som de började med idag. Det var samma som vi hade vid möhippan. Och bara för det var både jag och E tvungna att kika lite på den filmen igen. Och så lovade jag att instruktören skulle få se filmen. Men nu krånglar det så jag inte får iväg den. Den är för stor för att skicka i ett pm på fb och mailen protesterade också. Så nu försöker jag fixa en länk via dropbox. 
 
Hahahaha ja hrrmm man ska ju stå på tå och inte peka mot taket med stortårna sådär... men jag gillar bilden för det är lite action i den.

ont

Ont i armen. Blä. En voltaren så kanske det blir uthärdligt. 
 

du vet

att du har katt när det ser ut såhär,så fort du försöker läsa en tidning, lösa ett korsord.

"fredagsmys"

Ledig dag igår.
 
Naprapaten vid 10. Välbehövligt kan jag säga.
 
Sen åkte jag och våldgästade en kompis som jag aldrig varit hem till. Jag köpte med en blomma och lite fikabröd. 
En rosa blomma till en rosa kompis som älskar rosa. 
Den kompisen som fick den rosa ljuslyktan förut faktiskt. Och jag såg den stå på vardagsrumsbordet igår. :)
 
Sen åkte jag och shoppade lite presenter till brorsan och hans bonusson som båda skulle fira sina födelsedagar igår. Då fick jag se att nån där hemma försökt nå mig. Min mobil hade varit på ljudlös så jag hade inte märkt något. Men iallfall fick jag veta att unge herr J hade fått nåt i halsen när han åt skolmaten. Nåt som hade fastnat i halsmandeln. 
 
Nu varnar jag för lite otäck bild kanske. På något vis hade en bit metalltråd kommit med i maten och fastnat i hans halsmandel. Det är ju faktiskt riktigt farligt och hade kunnat gå riktigt illa när man tänker efter. Jag hoppas att inga fler vassa trådbitar fanns med i maten så att nån bit hamnat i magen och kanske punkterar eller på annat sätt skadar honom. Jag lägger upp bilden som miniatyr så får den som vill klicka upp och kika närmre. Jag lägger även upp en miniatyr på en förstorad bild som jag fotade med mobilen från systemkameran för att ha med in och visa på akuten för ja vi åkte såklart dit efter att ha varit i kontakt med 1177.
 
När vi kom in där så ville såklart sköterskan veta varför vi sökt oss dit. Jag bad sonalyckan att själv berätta varför vi var där. Han var kortfattad och sa först bara att han hade något i halsen. Sköterskan frågade då såklart om han hade ont. Nej inte särskilt svarade sonen. Då tittade sköterskan såklart väldigt undrande på mig med en blick som frågade om varför vi tog upp hennes tid egentligen.
 
Jag bad sonen vara lite mer utförlig och hon tittade väldigt skeptiskt på oss när han sa att en metalltråd fastnat i halsmandeln. Jag plockade då kvickt fram min mobil och sa att jag har bildbevis. Hon gick då genast efter doktorn som skulle få kika på det hela. 
 
Efter många om och men så blev det iallafall bestämt att läkaren skulle ta bort tråden där och inte skicka oss vidare till ett större sjukhus. Han var rädd att det eventuellt skulle kunna börja blöda väldigt mycket men en narkosläkare hade varit hans second opinion och lugnat honom. 
 
Vi fick vänta en stund innan han sen äntligen hade tid med oss då det var fler patienter och nån härjade väldigt inne på sitt rum. 
 
Det slutade med att jag fick vara assistent och hålla en pennlampa och lysa ner i halsen på sonen medan läkaren försökte med en lång smal tång att få tag på tråden som nästlat sig fast. 
 
Allt gick bra i slutänden iallafall och efter att ha lovat att komma tillbaka utifall det skulle börja göra ont i magen eller buken så fick vi sen åka hem. 
 
Något försenade kunde vi sen åka och gratta födelsedagsbarnen. 
 
Idag tänker jag ta det lugnt och försöka plocka lite och bara njuta av min lediga helg. Vädret är sådär men det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder påstås det.
 

prisa naprapaten.

Jag har den bästa naprapaten alla kategorier.
 
Nyss blivit manglad i en knapp timme o armen fick en rejäl duvning.
 
Som avslutning drog hon min stukade fot i rätt läge så nu kan jag sitta på knä igen. Woop woop

torsdag

Det sista jag gjorde innan jag for till jobbet var att gå ut till hönsen och då fick jag se att den lilla kycklingen som jag var säker på var en höna låg död. Orvar hade blivit instängd i stallet ihop med hönsen och hästarna inatt så kanske var han den skyldige eller så hände det bara ändå. 
 
Trist hursomhaver att den som var mest värd att spara dog. Det kunde väl ha varit en tuppkyckling istället. 
 
I morgon är jag ledig. Då ska jag äntligen till naprapaten. Jag har så förbålt ont i min högerarm. Eller ja, axeln är ursprunget till smärtan men nu har det blivit ont överallt i armen tycker jag.
 
Jag var inte riktigt lika trött och ur form ikväll som igår iallafall men vid det sista besöket brann det i proppskåpet och jag lackade ur lite grann på brukaren och hen fick en mindre utskällning för att hen började härja om nåt som hen sett på uppdrag granskning och fått för sig att det var el i madrassen och i täcket och vi (personalen) var med på det. Hen lät arg och bråkig på rösten och till slut rann det över och jag sa att det är inte roligt att hjälpa nån som låter på det viset. Jag härmade röstläget och upprepade vad hen just sagt. Sen skämdes jag för att jag låtit mina personliga känslor ta över så att jag inte var så professionell. Men min kollega tyckte att jag hade skött det bra och sagt rätt saker och jag nådde visst fram iallafall för sen var det någorlunda tyst på brukaren och inget mer gnäll hördes på resten av besöket. Hmmmm
Ja ibland poppar en säkring eller två i mitt proppskåp. Inte ofta men det händer. 
 
Jag och min kollega för kvällen konstaterade också att vi inte ska jobba ihop. Inte så att vi på något vis inte trivs ihop eller jobbar dåligt tillsammans utan för att det så ofta händer saker på våra pass. Ikväll fick vi ett larm om att en person ramlat. I lördags fick vi också larm om att en person hade ramlat. Men vi sa båda två att det var kul o se hur förflyttningsutbildningen som vi båda var på i tisdags faktiskt hade gett resultat för vi hade båda tänkt till innan vi började med själva uppresningen av personen och vi använde hjälpmedlen på optimalt sätt för att underlätta för oss själva. 
 
Strax dags att krypa till kojs. Ska bara natta några pållar först. 
 
 
 

Gårdagens medicin (bildbomb)

Så länge jag gick och strosade och letade motiv och var i min egna lilla bubbla så mådde jag rätt okej. Sen blev det dags att återvända till verkligheten igen och då kom ångesten tillbaka. Jag ville mest bara lägga mig och krypa ihop till en boll och sova bort resten av dagen. Jag hade kunnat lagt mig var som helst faktiskt. Men jag överlevde jobbkvällen och idag är en annan dag. Förhoppningsvis en bättre dag. 
 

-_-

I morse stod de på gårdsplanen igen. Såna lurkar. 
 
Nåja tack o lov att de kom helskinnade hem. Hoppas bara att de inte rejsat sönder för många gräsmattor och trampat i för många rabatter.
(arkivbild)
 
Blädag idag. Paniken lurar alldeles under ytan. Det är bara min självkontroll som håller den på plats just nu. Det gör fysiskt ont i kroppen för att paniken spränger o vill ut. 
 
 

urk

Jag mår skit ikväll.
 
Ångest deluxe.
 
Upptäckte dessutom att två av ponnysarna inte stod kvar i hagen. En stolpe var knäckt och så hade de knatat över i nästa hage och sen hade de tagit sig ut därifrån också. 
 
Jag har letat både med och utan bil. Men det är mörkt som i graven ute och jag ser inga spår över huvudtaget. De stod INTE i grannens blomrabatt den här gången tyvärr. Det hade väl varit för lätt antar jag.
 
ÅHHH såna pruttponnysar. Blä på den där rymmardonnan. Hon hittar på så mycket tok. Nu hade jag ju lagat vinterhagen och sett till att det var el men närå, då knäcker man en stolpe bara. Blir galen.
 
Det är inte bara hästarna som ger mig ångest. Jag har lite existensiella livsfrågeställningar som spökar också. 
 
Nä det är ingen bra kväll helt enkelt. Benen kryper det i också. Fy rackarns såna myrkrypningar jag har. 
 
Jag antar att jag måste ut och leta en vända till innan jag får lov o ge mig och försöka sova. I morgon är det APT och kvällsjobb igen.
 
 

galet mycket

Trött.
 
Huvudvärk.
 
Hungrig
 
Äntligen hemma efter jobbet. Känner att det är farligt nära den där gränsen igen. IGEN!
 
Skulle med o handla åt en brukare men var nog mest bara en belastning tror jag. Tittade på inköpslistan hur många gånger som helst men hjärnan kopplade inte så att jag faktiskt hämtade grejer som stod där på.
 
Imorgon förflyttningsutbildning på ledig dag. Hoppla, så kan det gå. Ingen rast och ingen vila, bara fortsätta rakt in i kaklet. 
 
 
 
 

gonatt

-Skaffa ponny, sa dom...
-Det blir kul, sa dom...
Vem behöver midnattsloppet när man kan ha "halvfyrapåmorgonenloppet" 
 
Ja jag tog bilen för o leta efter dem o ja, jag lät dem trava bredvid bilen hem sen. Nej det gick inte fort men jag vägrade o leta pruttponnysar missinassen
 
Det har sina aber att ha köpt en shettis med travstam men hon travar förbaskat villigt bredvid. O hon fatta galoppen direkt (ja fast det var trav alltså). Texas gör som Gnistra gör (så ärthjärna han är).
 
Nu sova sju kvart i timmen.

Nightwish 15 november

Hotell bokat till den 15 november när vi har biljetter till Nightwish. Woop woop, taggad taggad taggad.
 
Men känner jag min andra hälft rätt så hinner han få ungefär 20 psykbryt på de här två veckorna som är kvar. Det är inte klokt sån ångest han kan få av att åka iväg och göra något kul. Han måste ha typ 110 % koll på läget för att inte tappa sugen. Ja, jag vet, det är som att resa med en jättebaby men bara vi kommer iväg och är på plats så blir det nog bra. 
 
Radisson blev det efter mycken vånda. Billigt är ju bra men frukost är ju ännu bättre och ett fönster så man kan se ut. Ja för det fanns billiga rum utan fönster. Det fanns ännu billigare ställen där man typ var tvungen att sova ihop med andra okända i samma rum och äta frulle i gemensamt kök. Brrr lite fobi för sånt faktiskt. Buffé, helt okej men inte självservering i litet kök. 
 
Jag hade en liten lucka i min jobbplanering som jag utnyttjade lite sådär dårå. 
 
Nu är det dags att jobba lite igen då. Så det blir ett slut på den här dagen också. 
Längtar redan... ses vi där?

T O T A L T

Otaggad för att gå på o jobba andra delen av den delade turen.
 
Sov middag i ett par timmar ungefär. Vill fortsätta sova resten av kvällen.
 
 

RSS 2.0