-_-

Frånvaro 
 
Tappat orken, lusten, inspirationen ...
 
Jag återkommer
 
Så småningom
 
 

Aj som F

Kände nåt på halsen där jag låg i soffan o slog till med handen. Oups, en geting. Och den hann sticka mig.
 
 

Enkatt tvåkatt trekatt

Jag ligger i soffan o vilar frukost. Som sällskap har jag 3 katter som alla ligger tätt intill eller på mig rent av.
 
Gott för själen.
 
 

Run for life

Jag tog mig, hör och häpna, ut på en mkt kort och långsam (men ändock) löprunda. Behövde få upp syrenivån i kroppen och få utlopp för adrenalinet som legat o förgiftat kroppen iom min ständiga ångest som lurar strax under ytan.
 
Det var skönt och renande. Men inte blev jag så mkt piggare. Jag har sovit massor på kvällningen. O strax sova för natten (är planen iaf). 
 
Ja roligare än så blev inte dagen idag.
 
Tjing tjing
 

Zombie

Vaknade sent idag. Yr i mössan. Trött. Orkeslös. Matt i kroppen. 
 
Somnade riktigt sent inatt. Var nämligen ute på äventyr till sent igårkväll. Jag hade hittat nät som skänktes på fb och när jag var dit för att hämta så knatade grannen över och erbjöd mig mera nät. Så jag och brorsan körde fårnät och viltstängselnät för fulla muggar. Då kände jag mig inspirerad och hade planer för idag. Idag är det borta.
 
Huvudvärk idag IGEN. 
 
Tittade mig i spegeln när jag hade vaknat just och möttes av ett troll. 
 
Undrar om zombieapokalypsen har börjat och jag är en av de smittade?
 
B  
B
BRAIN
BRAIN
B R A I N

8/8

8:e dagen i 8:e månaden. 
 
Jag läste på fb att det var änglarnas nummer. Därför skulle den här dagen vara rn bra dag att manifestera bra energier och känslor. Typ
 
Hmmm jag typ jobbar på det.
 

Blah

En fysisk och psykisk blah-dag.
 
Drömt tok inatt. Drömde att jag var helt slut och inte orkade eller ville mer. Jag rymde genom dörrar och fönster men orkade inte springa så långt sen utan gömde mig men blev hittad. Jag låg som en avstängd lealös klump av mental trötthet men blev anklagad av min kompis att ljuga om det för att få uppmärksamhet eftersom jag orkade resa mig o göra korta utfall i raseri mellan varven. Visade hur slut jag var genom att låtsas svimma o falla raklång utan att ta emot mig men kroppen kunde inte va stilla utan det kryllade av kli i fingrarna.
 
Insåg i drömmen att jag hade en för liten sportbh som hindrade mig att andas. 
 
O en massa mer tok.
 
 

In front

Som jag skrev i förra inlägget så bad jag E att fota mig en kväll när solen var på väg ner bakom skogen.
Nu har jag lagt upp några bilder från den kvällen på bildbloggen.
Klicka på nån av bilderna för att komma till inlägget.

Living la vida loca

Jag har haft lilla loppan och två av hennes bröder här i två nätter. Det känns kan jag säga. Idag skjutsar jag hem dem. Planen var en natt men grabbarna grus bestämde redan på morgonen igår att de skulle sova en natt till och då blev lilla loppan också kvar en natt till. 
 
Jag är bra mör i hela kroppen och knoppen nu. Det är ju roligt att de trivs här men det är passning på ett helt annat sätt än vad jag är van vid. Och stundtals under dagen hör man sitt namn ropas 10 ggr på under en minut och oftast ifrån 3 olika håll samtidigt. Hahaha *suck*
 
Studsmatta är såå roligt.
Crossåkning i hästhagen är också såå roligt.
Fotade lilla loppan i motljus.
Förut en kväll bad jag E att fota mig i solnedgången. 
Och förra fredan var jag till Uppsala Botaniska med en kompis. Jag har inte orkat lägga upp bilder från det heller. Men vilken dag som helst nu så planerar jag att uppdatera min bildblogg med lite nya fräscha inlägg och bildbomba er ordentligt.
 
Nä, om jag skulle försöka samla ihop barnaskaran och skjutsa hem dem. Grabbarna är ute hos kusinen, unge herr J och loppan roar sig själv med en gammal tom smörflaska. Haha ja hon vill gärna leka med "vuxensaker". Minns hur det var när man var liten själv och ville leka affär och ha riktiga saker att leka med.
 
 

Meep

Huvudvärk, krypningar i kroppen, lite blah-känsla
 
Men som sagt; spyr man regnbågar så är det väl inte så illa? Eller? 

Magi

Jag fick ett ryck när jag såg kvällsljuset skimra magiskt och bad E att fota mig. 
Bilden är fotad från systemkameran för jag har inte lagt in dem på datorn än. Några bilder blev bättre än andra. Jag känner mig dock mest awkvard framför kameran. Med djuren slappnar jag av och då blir bilderna bättre också.
 
Jag och E spelade ett parti Othello. Jag förlorade ... 
 
O den här lilla fisan som borde fått heta vilda Hilda istället för Siri kan konsten att njuta av livet.
Så galet söt att man går sönder av kärlek.

Tacksamhet

Tacksam är känslan för dagen.
 
Tänk så fina vänner jag har omkring mig. Som förgyller mitt liv på olika sätt. 
 
Ingen nämnd - ingen glömd. 
 
Några bilder får symbolisera men som sagt jag kan inte rada upp allt och alla. Jag hoppas ni vet själva att ni betyder nåt för mig. 
 
 
 
 
 
 

Surprise

Jag fick främmande idag. En av dem hade med sig en överraskning till mig. Två kartonger med levande innehåll. Den första som hon överräckte till mig innehöll två islandshöns. Förhoppningsvis en av var. Den andra kartongen innehöll hennes tre kvarvarande vaktlar. Eftersom jag starkt misstänkt mina för att vara tuppar hela högen. Något hon bekräftade när de började låta. 
 
Roligt nog så levererade vaktlarna ägg omgående. Alla 3 lämnade faktiskt ett ägg redan idag.
 

RSS 2.0