missinassenblogga

Ja nu kommer ett sånt där blogginlägg mitt i natten - igen.
 
Mitt paket kom idag. Jag har knåpat ihop spray och testat. Men kan inte säga nåt än. Måste testa lite mera innan jag kan göra det.
 
Herr J har slagit rator i hagarna idag. Det blev så fint så när han var klar. Eller ja, klar o klar. Det finns fler hagar att slå. Skogshagen är också bara räsche kvar i. Dvs bara sånt som de inte vill äta, smörblommor och liknande skräp.
 
Nu ska jag gå ut o kolla till pållarna och sen sova... jag tror jag håller på vänder på dygnet - inte bra - snart är ju semestern slut och då kan man inte hålla på o vara vaken halva nätterna. 
Här ser ni bildbevis på att Gnistra varit kvar i hagen *peppar peppar* idag med. Det är hon som ligger längst till vänster och sen är det Texas i mitten (helt utslagen) och Lilleman till höger. Dallas den lille spjuvern såg att jag kom smygandes och skulle såklart säga "hej matte" och hamnade därför utanför bild eftersom han gick ända fram till staketet. Han är som en hund på det viset. Alltid glad och positiv, kommer alltid fram och vill kela o prata lite. Hela han ser ut lite som om han frågar "har du godis".

människa 1 - ponny 0

Ja än har hon inte överlistat den nya hagen. Let's hoppas hon fortsätter misslyckas med överlistningen.
 
Hon är sur. Ohja. Man ser att hon tänker o tänker o tänker lite till. Igår när jag hade släppt henne däri och vi hade gått ett varv runt vid staketet och konstaterat att det var ström överallt och jag var så elak att jag liksom tryckte henne lite grann mot staketet där hon förut gått igenom för att visa att det gör ONT att försöka där. 
När hon trodde att jag glömt bort att hålla koll på henne och för att jag var lååångt ifrån så försökte hon sig på att leta hål (jag såg nog uppsynen och uppsåtet lyste sååå klart fast vi hade 100 meter mellan oss). 
 
Inatt fick hon sova i vinterhagen som så många gånger förr. Eftersom jag vet att hon inte kommer ut därifrån. 
(bilden är tagen 2010)
Idag har hon gått i hagen igen. När jag nu kom för att flytta tillbaka till vinterhagen så hade hon hämnats på det enda sätt hon kunde komma på. Gömma grimman nånstans så matte måste leta.
 
Fick se på mailen att mitt paket är på G - äntligen. 
 
Ikväll har jag bakat muffins. Med smultron i. Nom nom
 
 

dagvill

Igår var jag till naprapaten... hon knäckte lite här o lite där. Jag hade nån liten låsning i ryggen och ett par pyttesmå i nacken och så kom jag på att en sjukgymnast för många år sen "konstaterade" att mitt bäcken var snett så jag var lite låghalt. Det är nåt som jag faktiskt brukar störa mig över när jag går för det känns alltid som att jag går ojämnt. Hon kollade min ländrygg som bråkat med mig så att jag inte kunnat ligga på rygg (eller nåt annat läge heller) utan att få ont så jag måste byta ställning. Det slutade med att hon bände lite där med. Och så drog hon i mitt vänstra ben. Så nu är jag inte låghalt längre. Och jag sov som en prinsessa inatt utan att vakna o känna det som att ryggen håller på o går av.
 
Idag har jag fixat med hästhagen. Och jag har låtit fröken buffel aka Gnistra fått testa den nu några timmar. Ska väl gå ut o kika om hon fortfarande går kvar där. Jag har satt två trådar rätt nära varandra på en höjd som hon förhoppningvis inte kan manipulera. Nedre tråden är + och den som går en decimeter ovanför är jord. Och så har jag jord i marken såklart. Tanken är att hon inte ska kunna försöka trixa sig ut utan att få en stöt på kuppen. Och det som förut var den svaga länken i den hagen har jag dragit 4 trådar. Dels elbanden som varit där hela tiden och som hon inte respekterar alls (de leder inte tillräckligt mkt ström heller) och så har jag kompletterat med järntråd som leder el bra.
 
(arkivbild)
 
Nu börjar jag på att slappna av såpass att jag har noll koll på vilken dag det är också... haha DET är ju bra. Och även om det har varit lite sämre väder idag än igår så njuter jag. Igår njöt jag av solen och försökte ligga o läsa medans jag samtidigt försökte sola lite. Jag o sola... haha ja jag orkar inte ens ligga 10 minuter så det är ju ingen större risk att jag bränner mig iaf. Men jag vill verkligen lagra D-vitamin eftersom förra sommaren var en sån flopp så jag försöker korta stunder i taget. 

häpp

Det vill sig inte som jag vill.
 
Skulle fixa hästhage
 
Ja steg ett är att jag måste röja undan allt som växer kring staketet. Ratorna runt ena sidan var inte att leka med. Hundkex som växte lika höga som jag. Grästrimmern var för klen och den riktiga röjtrimmern vet jag inte om det är fart på och den måste man ha sele o doningar till.... den är tung.  Tog till tyngre artilleri direkt med Dixon åkgräsklippare men till och med den fick se sig slagen iaf i den här ronden för rätt vad det var så hade ena drivkedjan hoppat av och direkt efter när herr J hade kommit till min undsättning och monterat tillbaka kedjan på plats så dog den för att det blev soppatorsk. Och ingen bensin hemma.
Ja åka o tanka kan man ju göra... men ja....
Letade fram lien och slog lite istället. Det är minsann en konst att få till. Och jag vet inte riktigt om jag har rätt metod. Ibland blir det kanonfina slag men däremellan så kladdar det bara ihop sig. Den borde slipas såklart, men lite biter den iaf. Skulle säkerligen få mindre kramp i högerarmen hursomhaver om den var slipad och extra vass.
Herr J hittade en extra lie och tänkte sig försöka hålla mig sällskap men den var verkligen slö så det blidde det inget av med. 
 
Huvudvärken har inte gett sig. Den ligger där bakom och lurar. 
 
Fick lov o ta en paus i allt och hoppa in i duschen för jag kände mig bara klibbig och äcklig. Jo det kommer ju bli samma lika igen om jag ska ut o fixa mer (vad jag än gör). Men jag klagar inte över sommaren. Efter förra året tänker jag ABSOLUT inte klaga.

semestersvammel

Det börjar landa. Att jag har SEMESTER :)
 
Det är så skönt att bara vara, att bara kunna göra vad som faller mig in, här och nu. 
Tar dagen lite som den kommer. Vilar middag en stund när kroppen och knoppen säger stopp.
 
Igår rensade jag en rabatt till. Rev ur all flocknäva som jag hade planterat som underplantering till nyplanterade buskar. Den där jäkla nävan kvävde ju nästan buskarna. Men nu blev det fint och jag provar att plantera nåt annat som är lägre och förhoppningsvis inte lika aggresivt påträngande istället. Hade tänkt ta spetsmössa men herr J var flitig med grästrimmern häromkvällen och drog en repa rakt över min uteplats där jag även hade lite planterat, bland annat spetsmössa (tiarella). 
 
Herr J har iaf varit snäll och hjälpt mig dra om trådarna från aggregatet till elstängslet. Så nu ska de inte vara ivägen för varken traktorer eller gräsklippare eller NÅT annat.
 
Somnade med huvudvärk när jag väl kom isäng inatt. Vaknade med huvudvärken kvar. *suck*  
 
Idag måste jag fortsätta fixa med hästarnas hagar. De är rätt slitna vad gäller stängsel. En stolpe såg jag hade blivit knäckt och jag ska byta tråd lite här och där. Blörk för tråddragning, men det måste ju göras. Det bästa staketet är dock ett bra bete säger talesätet. Jo visst, så länge man inte har en pruttponny som Gnistra. Som går ut bara för att det är trååååkigt och hela världen är ju en hage (i hennes ögon). Hon är i sanning precis som Mulle en vildhäst i tanken. En mustang som spränger fram över prärien. 
De är lite lika hon o mulle. 
 
Här försökte hon rejsa före Kongur när de träffades i samma hage för första gången. Hon på yttervarv och ger verkligen järnet och han på innern och lite fnissande "försök om du kan bruden"
(bilden är från 2010 när jag hade Kongur som sommarhäst, numera betar han på de evigt gröna ängarna, älskad - saknad)
 
Nä nu ska jag försöka göra nåt vettigt av dagen också... tjingling pling 
hoppas ni får en bra dag också

Hickups

Ja, jag har gått runt och hickat av och till hela dagen. Försöker bli av med den genom att hålla andan och en stund hjälper det men så rätt vad det är så hickar jag till igen.
 
Ska nog testa tipset om att andas i en påse istället. 
 
Var tvungen o gå ut o fota herr J när han for runt på den blå skrammelmaskinen. Ja den låter så jäkligt att man måste ha hörselskydd också... men som ni kan se så finns det iaf lyse på den. Ifall man känner för o klippa lite gräs när det är som mörkast ute ^^
 
 

man har inte roligare än man gör sig

Har varit lite duktig idag. Har rensat två rabatter på ogräs. Ja, jag tog såklart de som var minst och hade minst att rensa, men ändå. :)
 
Jag har också kört ner lite rator i hästhagarna... körde med åkgräsklipparen. Det är en gammal häck och jag satt lite för länge så jag var alldeles vibrationsskadad efter... huh
Men nu har det gått över. Man känner det inte medans man håller på. Modellen är en Dixon och man styr och gasar med två spakar som man håller i. Det är lite obalans i den.... därav skakigheten.
 
Hade en tanke om jag skulle tagit en promenix på kvällskvisten men vädret är sisådär. Och jag hade tänkt gå till Broddbo med en kattmynta åt min väninna vars katter käkade upp den hon fick av mig ifjol. I utbyte tänkte jag ta med en akleja hem. Hon har så fina mörka nästan svarta aklejor. Hon har en rosa som är en Nora Barlow och de andra är nog släkt med Nora fast de har inte färgen.
Vi hade en trevlig midsommarafton. Först hos J's bror med familj. Där var övriga av J's syskon och föräldrarna också samlade. Fikade gott o sådär.
Sen åkte vi vidare till våra vänner i Broddbo. Vi spelade lite boule och snajdade till en jordgubbstårta innan vi slog igång grillen och grillade kvällsmaten. Gosade med småmissar och försökte gissa könet på de små liven. Svårt att se när de är så små. Cleo är en duktig mamma och hon har nog en o samma pojkvän nånstans i närheten för hon lyckades med konststycket att få tre kopior av förra årets kull som också var tre till antalet. Dessutom prickade hon in nästan samma dag. En dag fel bara... 
En grå, en svart och en svart med vita tecken.
Vi avslutade kvällen med lite film. Stolthet och fördom satt fint innan vi så småningom styrde kosan hemåt igen med guldpilen. 
 
Ja J köpte sig ju en amerikanare när han fick nån form av 40-års kris (haha ja jag skyller på den iaf) och den är gul och heter AMC Javelin (javelin=spjut).
 
 

Rock the midsommar...

... som min syssling skulle kunna säga.
 
Jag önskar er alla en riktigt härlig midsommar. 
 
Nu ska vi inte fokusera på vad midsommar de fakto innebär... nej nu ska vi njuta av stunden här och nu. Imorgon är en annan dag men idag skiner solen och fåglarna kvittrar från varje liten buske. Vinden smeker gräset och skapar musik med trädens löv. Vindens sus genom grönskande blad är så underbart rogivande.
 

instacollage

slängde ihop ett collage med mina senaste instagrambilder
 
Vill ni följa mig där?

naturligt insektsmedel

Nu har jag fått tummen ur och beställt hem eteriska oljor efter att ha blivit inspirerad. Jag ska på intet sätt ta åt mig nån ära att ens ha kommit på idén med sammansättningen eller ingredienser utan kika in här hos Sparvöga
 
Lillen är rätt hårt ansatt av de flygande odjuren. Både dagtid och nattetid. Bromsar på dagarna och myggen kan sitta i horder över hela hästen så när man stryker med armarna efter hans sidor så blir han alldeles randig av blod. Knotten sätter sig också i stora flockar främst i pälsvirvlarna. 
 
Dallas å andra sidan är mer angripen kring öronen. Han brukar bli så irriterad att jag måste försöka hitta en luva åt honom men han är så petit den lilla köttbullen. Nej i år är han fin i hullet och inte alls så lik en köttbulle.
(arkivbild)
 

Lycka är...

...när man hittar den första pionen utslagen för året och att plocka solvarma smultron och stoppa i munnen
 
Det är sånt man sparar i minnesbanken till sämre dagar
 
 

projekt sovrum del 2

Take a walk down memorylane
 
bara genom att bläddra genom gamla kläder (ja ni anar inte hur gamla en del av kläderna faktiskt är) så har jag återupplevt en del gamla minnen. Det är sjukt jobbigt och tröttsamt för den lilla valnöten som ska kallas hjärna så jag sov middag mot kvällningen helt klubbad. 
 
Meningen är ju att jag ska få bort det som bara tar plats så det blir lite mer utrymme för nya kläder (en del har inte haft nån riktig plats i garderoben utan hänger på krokar utanpå en garderobsdörr på galgar i dagsläget. 
 
Men jag har hängt övervägande mängd på kanske-vara-kvar-stången. En period i mitt liv sydde jag en hel del också. Och såna kläder vill jag ju inte kasta...
 
Suck, tänk att jag ska vara en sån sparamaja. Som jag sa till en kompis på jobbet (och som hon fann helt hilarious) "jag har dubbla gener i ekorre för både mormor o farmor var ekorre".
 
Nä, nu lär jag väl ta mig i kragen igen och fortsätta damma av gamla klädpaltor och ta beslut om slänga - spara - skänka.
 
 

projekt sovrum

Tömde ur sovrummet igår för våra nya sängar skulle komma. Och de kom också.
 
Men fy rackarns vad med sopor och mojs man samlar på sig. 
 
Måste fortsätta idag att rensa ur garderoberna och slänga en massa som jag inte använder och som är trasigt (har inbillat mig att jag ska laga vissa saker). Vi skulle ha snyggat till med nya tapeter, lite färg och nytt golv också men nu får det vänta. Sååå många hål att stoppa pengar i och sååå några pengar att fördela.
 
Men vi ställde de nya sängarna på en annan plats i sovrummet och i morse konstaterade jag och herr J unisont att vi måste tillbaka åt det gamla vanliga hållet för det var svårsovet. Jag vaknade vid 3-tiden och hade drömt en mardröm också. 
 
Det var en kvinna som jag går hem till i hemtjänsten (fast ändå inte) och hon bara skar sig med knivar hela tiden. Det var nåt som gick i släkten tydligen för nån ung flicka ville också skära sig i halsen o ha sig. På slutet lyckades den äldre kvinnan att sticka kniven så det blev mer allvarligt. Jag hann lagom dit för att få se personen dö i mina armar och då plötsligt var det mormor. Och morfar satt i en rullstol i köket strax bredvid och bara var utan att förstå vad som hände. Jag skrek ut min sorg i drömmen och sen lyckades jag vakna men trots att jag ville skrika rakt ut så kom det bara ett skrämt stön över mina läppar. 
 
Jag var rätt skärrad kan jag säga och hade ingen större lust att somna om fastän jag var så trött så trött. Men sen har jag inte drömt något mer alls som jag minns
 
Men det blir bra om vi möblerar om igen för då behöver jag inte flytta om tavlorna som hamnade lite förskjutet i förhållande till sänggaveln.
 
Det är svårt o fatta att jag har semester och att det är en helt vanlig veckodag. Känns som helg och igår när postbilen kom så kunde jag inte få ihop det först... hahaha har inte landat än

Semestersyssla

När man har semester ska man väl bara glassa runt o ha det bra???
 
Näe istället röjer jag ur sovrummet... usch sicket sisyfosarbete. Det känns som det aldrig tar slut.
 
Det ska bli soprent är tanken.... blärk
 
Men men....
 

Mår som jag förtjänar??

Jo tackar som frågar, jag mår rätt okej efter utgången igår.
 
Även om man inte kännerKÄNNER folk när man kommer ihop några stycken så gör det inte så mkt. Vi pratade, skrattade, lyssnade på musik och bara hade det gött (som de säger i Göteborg).
 
Sen hann vi väl med att kolla in nöjesutbudet i vår lilla stad. Och en stund på dansgolvet innan hemfärden på morgontimmarna. 
 

utgång ikväll för att fira in semestern

förbereder mig för kvällens bravader genom att laga köttfärslimpa. Annars kanske det blir lite fööör slirigt efter vägen ikväll
 
tjipp tjipp

Min livsfilosofi

Hos en brukare satte jag mig för att läsa en veckotidning och de hade frågat en massa kändisar om deras absolut bästa hälsotips. Det var allt från att smörja fötterna med vaselin om man hade nya skor (Malin Ewerlöf), att dra ner på alkohol (Jan Johanssen), att äta bra och vara ute o få lagom dos med sol. 
Men det var ETT tips jag fastnade för som det bara klickade till i mig att precis det använder jag mig redan av. 
 
 
Nåja, jag går inte upp fyra på morgonen för att se soluppgången. Nej jag värdesätter mina mornar i sängen. Kvällsuggla som jag är.
 
MEN, jag springer barfota i gräset, jag äter mkt smultron, får jag lust att hjula så gör jag det och jag går runt i min trädgård och bara njuter av tillvaron. 
 

O när jag var liten så brukade jag låtsas att cykeln var en häst

Häromdagen satt jag o jämförde bilar med hästar... haha ja vänta ska ni få höra.
 
Min opel som jag åker i vanliga fall är för det första en gråskimmel sisådär 160-165 cm hög och valack. Man kan säga att han har fått en låsning som gör att han haltar på höger fram. På bilspråk så fastnar bromsen på när jag bromsat och ligger sedan an tills man bonkar loss den genom att banka på fälgen eller nåt sånt, jag vet inte. 
 
Räserpolon som jag skuttar runt i istället är ett fuxsto, troligen har hon dessutom två virvlar i pannan för innan bilen blivit varm så går det jäklar i mig så hoppigt och ibland lägger den helt sonika av. Inte lika hög som opelvalacken. Liten häst eller maxad D-ponny skulle jag tippa på.
 
Ja det kanske är så att jag har liiiite för lång resväg hem så jag hinner spåra ur totalt i mina tankebanor innan jag har hunnit hem. 3 mil som tar mig cirkus 30 minuter. 
 
Eller så är jag inte riktigt riktig ;)
(arkivbild)
 

uhuu

uhuu
 
Ska snart till tandläkaren och sen är det jobbkväll ikväll
 
vi får la se hur jag mår
 
tänk positivt... bara fyra pass kvar innan SEMESTER infaller, wohoo
 
Nä hopp in i duschen nu o sen ivääääääg
 
Igårkväll var det så trolskt ute, tog några bilder 

the notebook

I min ensamhet har jag setat här i soffan och gråtit 
 
Ja för jag har tittat på film. Och jag har gråtit till filmen. Kanske att jag berörs mer eftersom jag kan dra paralleller till mitt yrke.
Det var om en man som varje dag läste ur en bok för en dement kvinna. De bodde på ett typiskt amerikanskt sjukhem med sköterskor och läkare. Sen växlade berättelsen från att gå mellan nutid och dåtid.
 
The notebook heter den i originaltitel.
 
 
 
 
Alzheimer är en ful ful sjukdom och jag vill verkligen INTE drabbas. Inte att nån endaste människa ska behöva drabbas

huset för mig själv

Ja jag skjutsade resten av familjen till Broddbo men eftersom frun i huset där är o jobbar så kände  jag att nja, jag åker nog hem istället. Kan åka o hämta dem på nattkröken istället. Eller när de nu behagar börja längta hem. 
 
Vi har varit och gjort Västerås idag också. Shoppade bland annat nya däck till min cykel men lyckades komma hem med fel. Så nu kan jag ändå inte få nån fart på den. Buhu
 
Unge herr J skulle ha skolavslutningskläder och jag tror att han börjar ta efter sin syster för det tog en evinnerlig tid faktiskt.... *suck*
Då var jag glad att E redan haft sin avslutning och att hon åkte med sin kompis och shoppade själv. 
 
Inatt drömde jag att jag hade åkt till jobbet och det var inte förrän jag hade jobbat halva dagen ungefär som jag kom på att vi skulle åka till Västerås och att det var min lediga dag.
Tänk när man drömmer såna drömmar... det är då man inser att det är lite för mkt just nu.
 
Nedräkningen fortsätter tills jag går på semester. En vecka kvar, fyra arbetspass, 30 timmar 
 

sju kvart i timmen

är vad jag planerar att sova så jag orkar jobba imorgon också. 
 
Har jobbat ett kvällspass nu. Började med APT och vi hade sommaravslutning så vi grillade lite och käkade gott först. 
 
Innan jag for till jobbet så svampade jag av russet för han blir alltid så angripen av alla knott o mygg. Han verkar lukta extra gott för de där odjuren. Tanken var att han skulle få lite lindring och att de kanske inte skulle finna honom lika attraktiv. 
 
Nåja blank o fin ponny som jag släppte tillbaka i hagen och exakt en halv sekund efter att jag hade släppt honom så letade han upp den mest dammiga platsen av hagen och rullade sig omsorgsfullt på båda sidorna. Sen upp o skaka lite och sen rulla ett varv till. 
Jaja, elefanterna täcker sig med lera för att slippa ohyran så kanske det hjälper tänkte jag och fortsatte tankegången med att vi får göra om det en annan vacker dag.
 

Remember, a house becomes a home when you can write "I love you" on the furniture.....

Tänkvärda ord
 
Dust if you must
(Rose Milligan)
 
Dust if you must, but wouldn't it be better,
To paint a picture or write a letter,
Bake a cake or plant a seed,
Ponder the difference between want and need?

Dust if you must, but there's not much time,
With rivers to swim and mountains to climb,
Music to hear and books to read,
Friends to cherish and life to lead.

Dust if you must, but the world's out there
With the sun in your eyes, the wind in your hair,
A flutter of snow, a shower of rain.
This day will not come 'round again.

Dust if you must, but bear in mind,
Old age will come and it's not always kind.
And when you go and go you must,
You, yourself, will make more dust.
 
 

snabba puckar

Fick brev igår om att de kommer komma inom 10 dagar och utföra slamtömning.
 
Idag började hunden gruffa och jag kikade ut genom dörren och får se att han redan är här. Sicken tur att jag var hemma nurå för jag hade inte flyttat på bilen som stod ivägen och som jag hade tänkt flytta ner på stallplan innan de kom. 
Trodde i min enfald att jag hade nån mer dag på mig dock
 
haha, jaja nu är det gjort iaf.

insta2


insta

 collage

söndagstisdag

Nedräkningen har börjat och det är mindre än två veckor kvar tills jag går på semester.
 
Ni anar inte hur mkt jag längtar. Eller jo det kanske ni gör.
 
Eftersom jag jobbat i helgen och har ledig dag idag istället så kan man väl säga att jag har söndagstisdag?
 
Huvudet talar om att det finns för jag har nån slags migränkänning där oppe. Ska se om det kan lätta ifall jag smörjer in skalpen i lite tigerbalsam för jag har nog gått o pressat ihop mina käkar på sistone också. 
 
Igår var ingen rolig dag på jobbet. Endera var det jag som var lite extra bitchig i humöret eller så hade jag bara fått en hel hög med mindre roliga personer att gå hem till men så illa är det nog inte utan vi säger att jag hade ett mindre bra humör.
Och på två ställen så var jag tvungen att ta diskussioner om tid. Inte vad det gällde tiden jag kom men tiden vi skulle stanna. 
 
Ja är det en serviceåtgärd där personen betalar för den faktiska tiden vi är där och utför något så är väl diskussionen berättigad även om den personen hade fått om bakfoten hur mkt tid h*n faktiskt betalade för och hur mkt tid h*n faktiskt hade fått utplanerat. Vi var två personer som skulle städa i en timme vardera. Alltså två timmar utförd städ enligt kommunens sätt att se på det. På beslutet som vi fick uppkörda under näsan stod det tre timmar i månaden och 1,5 timme per gång. Och h*n kunde inte få ihop matematiken när vi kom två och skulle stanna i en timme på plats. 
 
Ett tankeexempel: Om du och din kompis vill åka med bussen till X-stad och det kostar 100 kronor så är det ju 100 kronor per person. Om du istället säger att jag har bara 100 kronor, hur långt kommer jag och min kompis på det? Så kommer ni ju bara halva sträckan.
 
Men så hade jag även stället där vi utför omsorgsarbete, dvs komma ur sängen, dusch och frukost och såna saker. Där frågan också dök upp om hur länge vi hade utplanerat och när vi råkade säga att det var X antal minuter vi fått tillgodo att hinna med allt så sa den personen att då är det 20 minuter kvar. 
Ja, vad ska vi göra då? Sitta o titta på och rulla tummarna??? Och när det nångång drar över tiden isåfall så kan vi bara släppa det vi håller på med och säga att nu är tiden ute, nu går vi. Nej skulle inte tro det. 
 
Men som sagt var, kanske bara var jag som var lite bitchig och bitter igår. ;)
 
I slutänden blev jag dock utan lunchrast och jag tog vägen förbi en affär och köpte mig en räkbaguette och sen satte jag mig vid en badsjö och tog 5 minuters paus i solen innan jag hastade vidare till nästa jobb. Eller satt o satt. Jag strosade runt vid bryggorna och strandkanten och kikade på vad som växte i strandkanten. Jag har ju fått tummen ur och ska försöka få ihop min lilla trädgårdsdamm efter 100 år (typ) och inspiration från naturen är alltid bra.
 
När jag kom tillbaka till bilen fick jag se att det på vindrutan satt en banan fastklämd under vindrutetorkaren. Haha först blev jag lite konfunderad på om jag kunde ha missat den så totalt men sen såg jag hjulspåren i sanden bredvid min bil och insåg att nån svängt ner och spelat mig ett spratt. Jag kunde räkna ut vem det var också eftersom jag hade sett skymten av bilen när hon for förbi vid sjön. Men jag missade att hon åkte ner på parkeringen. Så mkt var jag i min lilla värld. Heh
 
slänger in ett collage som är ihopknåpat via instayearbook.com på mina mest populära instagrambilder

RSS 2.0