dagvill

Igår var jag till naprapaten... hon knäckte lite här o lite där. Jag hade nån liten låsning i ryggen och ett par pyttesmå i nacken och så kom jag på att en sjukgymnast för många år sen "konstaterade" att mitt bäcken var snett så jag var lite låghalt. Det är nåt som jag faktiskt brukar störa mig över när jag går för det känns alltid som att jag går ojämnt. Hon kollade min ländrygg som bråkat med mig så att jag inte kunnat ligga på rygg (eller nåt annat läge heller) utan att få ont så jag måste byta ställning. Det slutade med att hon bände lite där med. Och så drog hon i mitt vänstra ben. Så nu är jag inte låghalt längre. Och jag sov som en prinsessa inatt utan att vakna o känna det som att ryggen håller på o går av.
 
Idag har jag fixat med hästhagen. Och jag har låtit fröken buffel aka Gnistra fått testa den nu några timmar. Ska väl gå ut o kika om hon fortfarande går kvar där. Jag har satt två trådar rätt nära varandra på en höjd som hon förhoppningvis inte kan manipulera. Nedre tråden är + och den som går en decimeter ovanför är jord. Och så har jag jord i marken såklart. Tanken är att hon inte ska kunna försöka trixa sig ut utan att få en stöt på kuppen. Och det som förut var den svaga länken i den hagen har jag dragit 4 trådar. Dels elbanden som varit där hela tiden och som hon inte respekterar alls (de leder inte tillräckligt mkt ström heller) och så har jag kompletterat med järntråd som leder el bra.
 
(arkivbild)
 
Nu börjar jag på att slappna av såpass att jag har noll koll på vilken dag det är också... haha DET är ju bra. Och även om det har varit lite sämre väder idag än igår så njuter jag. Igår njöt jag av solen och försökte ligga o läsa medans jag samtidigt försökte sola lite. Jag o sola... haha ja jag orkar inte ens ligga 10 minuter så det är ju ingen större risk att jag bränner mig iaf. Men jag vill verkligen lagra D-vitamin eftersom förra sommaren var en sån flopp så jag försöker korta stunder i taget. 

Kommentarer
Postat av: Helen

Jag skulle önska att jag hade ron att ligga och sola, jag kan släpa fram filt/solstol/bok mm ja fixa det allmänt mysigt och tänka att nu ska jag sola läääänge men så redan efter fem - tio minuter börjar det krypa i kroppen på mig...

Svar: men det är ju så jag är också... jag svettas och tycker bara att det är obekvämt och längtar hellre till hängmattan i skuggan
Kalla mig M

2013-06-27 @ 23:58:55
URL: http://franminvraavvarlden.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0