häpp

Det vill sig inte som jag vill.
 
Skulle fixa hästhage
 
Ja steg ett är att jag måste röja undan allt som växer kring staketet. Ratorna runt ena sidan var inte att leka med. Hundkex som växte lika höga som jag. Grästrimmern var för klen och den riktiga röjtrimmern vet jag inte om det är fart på och den måste man ha sele o doningar till.... den är tung.  Tog till tyngre artilleri direkt med Dixon åkgräsklippare men till och med den fick se sig slagen iaf i den här ronden för rätt vad det var så hade ena drivkedjan hoppat av och direkt efter när herr J hade kommit till min undsättning och monterat tillbaka kedjan på plats så dog den för att det blev soppatorsk. Och ingen bensin hemma.
Ja åka o tanka kan man ju göra... men ja....
Letade fram lien och slog lite istället. Det är minsann en konst att få till. Och jag vet inte riktigt om jag har rätt metod. Ibland blir det kanonfina slag men däremellan så kladdar det bara ihop sig. Den borde slipas såklart, men lite biter den iaf. Skulle säkerligen få mindre kramp i högerarmen hursomhaver om den var slipad och extra vass.
Herr J hittade en extra lie och tänkte sig försöka hålla mig sällskap men den var verkligen slö så det blidde det inget av med. 
 
Huvudvärken har inte gett sig. Den ligger där bakom och lurar. 
 
Fick lov o ta en paus i allt och hoppa in i duschen för jag kände mig bara klibbig och äcklig. Jo det kommer ju bli samma lika igen om jag ska ut o fixa mer (vad jag än gör). Men jag klagar inte över sommaren. Efter förra året tänker jag ABSOLUT inte klaga.

Kommentarer
Postat av: Helen

Efter vintern som var så har jag bestämt mig för att inte klaga en enda gång utan bara njuta, njuta och njuta!

Svar: ja lite så har jag också tänkt... först sommaren som var pissblöt rent ut sagt och så vintern som var låååång och jobbig
Kalla mig M

2013-06-26 @ 12:41:37
URL: http://franminvraavvarlden.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0