man har inte roligare än man gör sig

Har varit lite duktig idag. Har rensat två rabatter på ogräs. Ja, jag tog såklart de som var minst och hade minst att rensa, men ändå. :)
 
Jag har också kört ner lite rator i hästhagarna... körde med åkgräsklipparen. Det är en gammal häck och jag satt lite för länge så jag var alldeles vibrationsskadad efter... huh
Men nu har det gått över. Man känner det inte medans man håller på. Modellen är en Dixon och man styr och gasar med två spakar som man håller i. Det är lite obalans i den.... därav skakigheten.
 
Hade en tanke om jag skulle tagit en promenix på kvällskvisten men vädret är sisådär. Och jag hade tänkt gå till Broddbo med en kattmynta åt min väninna vars katter käkade upp den hon fick av mig ifjol. I utbyte tänkte jag ta med en akleja hem. Hon har så fina mörka nästan svarta aklejor. Hon har en rosa som är en Nora Barlow och de andra är nog släkt med Nora fast de har inte färgen.
Vi hade en trevlig midsommarafton. Först hos J's bror med familj. Där var övriga av J's syskon och föräldrarna också samlade. Fikade gott o sådär.
Sen åkte vi vidare till våra vänner i Broddbo. Vi spelade lite boule och snajdade till en jordgubbstårta innan vi slog igång grillen och grillade kvällsmaten. Gosade med småmissar och försökte gissa könet på de små liven. Svårt att se när de är så små. Cleo är en duktig mamma och hon har nog en o samma pojkvän nånstans i närheten för hon lyckades med konststycket att få tre kopior av förra årets kull som också var tre till antalet. Dessutom prickade hon in nästan samma dag. En dag fel bara... 
En grå, en svart och en svart med vita tecken.
Vi avslutade kvällen med lite film. Stolthet och fördom satt fint innan vi så småningom styrde kosan hemåt igen med guldpilen. 
 
Ja J köpte sig ju en amerikanare när han fick nån form av 40-års kris (haha ja jag skyller på den iaf) och den är gul och heter AMC Javelin (javelin=spjut).
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0