torsdagsgnäll

Aningens piggare idag än igår. Skriver aningens för jag är på benen men det blir inte många knop gjorda.
 
Mitt sunda förnuft säger mig att jag borde sjukskriva mig till helgen för att vila upp mig. Mitt samvete säger att lite till kan jag nog klämma ur mig innan jag  når väggen för det är mina kollegor som drabbas när vi går kort om folk. 
 
Dumma samvete som är så högröstad. 
 
Jag vet vad som är rätt och ändå har jag dåligt samvete för att jag vet vad som är rätt. bläääää. Det är just det HÄR som är skillnaden på folk som blir utbrända och folk som inte blir utbrända.
 
Och där bubblade ångesten upp också... jahaja. Och då är jag ändå ledig på schemat idag. 
 
Den här lilla parveln är verkligen som sitt namn en riktig Kompis. Han håller mig sällskap i soffan och jag är så glad att han kom till vårt hem. Att en vilsen misse kan bli så förtroendefull och trygg är bara så otroligt. 
Som man kan ana från bilden så borde jag ta tag i städningen. Jag VILL men jag har inte nån ork över huvud taget. Hästarna är fixade för stunden och likaså hönsen. Frukost intagen och första koppen kaffe sen i förrgår. Huvudvärken kanske beror på kaffebristen hela dagen igår eller stress, eller ja f*n vet. 
 
Om jag ändå fungerade som så att jag fick obändlig energi att städa när helst ångesten började slita i mig men sån tur har jag inte. Nej, i min kropp blir det bara blytungt och grått när jag får ångest. 
 
Hepp hepp, pepp pepp.... nä det funka inte.
 
På listan för dagen står även att ringa o försöka boka julbord åt mig, syrran och svägerskan. Och månne jag skulle kunna komma iväg och faktiskt shoppa pellets till kaminen. Något jag försökt i två dagar nu. Tur att herr J hade lånat ett par säckar pellets från sin chef. 
 
Nä nu postar jag detta och sen letar jag rätt på fåntelen och ringer... 

Kommentarer
Postat av: Marianne

Det är ingen som tackar en när man jobbat halvt ihjäl sej, dessutom är man inte så trevlig när man mår dåligt och pressar sej....så sjukskriv dej du...var egoist

2015-11-26 @ 23:04:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0