"fredagsmys"

Ledig dag igår.
 
Naprapaten vid 10. Välbehövligt kan jag säga.
 
Sen åkte jag och våldgästade en kompis som jag aldrig varit hem till. Jag köpte med en blomma och lite fikabröd. 
En rosa blomma till en rosa kompis som älskar rosa. 
Den kompisen som fick den rosa ljuslyktan förut faktiskt. Och jag såg den stå på vardagsrumsbordet igår. :)
 
Sen åkte jag och shoppade lite presenter till brorsan och hans bonusson som båda skulle fira sina födelsedagar igår. Då fick jag se att nån där hemma försökt nå mig. Min mobil hade varit på ljudlös så jag hade inte märkt något. Men iallfall fick jag veta att unge herr J hade fått nåt i halsen när han åt skolmaten. Nåt som hade fastnat i halsmandeln. 
 
Nu varnar jag för lite otäck bild kanske. På något vis hade en bit metalltråd kommit med i maten och fastnat i hans halsmandel. Det är ju faktiskt riktigt farligt och hade kunnat gå riktigt illa när man tänker efter. Jag hoppas att inga fler vassa trådbitar fanns med i maten så att nån bit hamnat i magen och kanske punkterar eller på annat sätt skadar honom. Jag lägger upp bilden som miniatyr så får den som vill klicka upp och kika närmre. Jag lägger även upp en miniatyr på en förstorad bild som jag fotade med mobilen från systemkameran för att ha med in och visa på akuten för ja vi åkte såklart dit efter att ha varit i kontakt med 1177.
 
När vi kom in där så ville såklart sköterskan veta varför vi sökt oss dit. Jag bad sonalyckan att själv berätta varför vi var där. Han var kortfattad och sa först bara att han hade något i halsen. Sköterskan frågade då såklart om han hade ont. Nej inte särskilt svarade sonen. Då tittade sköterskan såklart väldigt undrande på mig med en blick som frågade om varför vi tog upp hennes tid egentligen.
 
Jag bad sonen vara lite mer utförlig och hon tittade väldigt skeptiskt på oss när han sa att en metalltråd fastnat i halsmandeln. Jag plockade då kvickt fram min mobil och sa att jag har bildbevis. Hon gick då genast efter doktorn som skulle få kika på det hela. 
 
Efter många om och men så blev det iallafall bestämt att läkaren skulle ta bort tråden där och inte skicka oss vidare till ett större sjukhus. Han var rädd att det eventuellt skulle kunna börja blöda väldigt mycket men en narkosläkare hade varit hans second opinion och lugnat honom. 
 
Vi fick vänta en stund innan han sen äntligen hade tid med oss då det var fler patienter och nån härjade väldigt inne på sitt rum. 
 
Det slutade med att jag fick vara assistent och hålla en pennlampa och lysa ner i halsen på sonen medan läkaren försökte med en lång smal tång att få tag på tråden som nästlat sig fast. 
 
Allt gick bra i slutänden iallafall och efter att ha lovat att komma tillbaka utifall det skulle börja göra ont i magen eller buken så fick vi sen åka hem. 
 
Något försenade kunde vi sen åka och gratta födelsedagsbarnen. 
 
Idag tänker jag ta det lugnt och försöka plocka lite och bara njuta av min lediga helg. Vädret är sådär men det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder påstås det.
 

Kommentarer
Postat av: Marianne

Men fy vad otäckt! Ni får höra av er till producenten av maten han åt...det kunde ju slutat illa...han hade väl inte svalt nån tråd iaf?

Svar: Förhoppningsvis inte svalt nån tråd. Vi röntgade aldrig igår men ska ju hålla uppsikt.
Kalla mig M

2015-11-07 @ 19:37:26
Postat av: Kristin

Ååååå fy!! Stackare!! Hur mår han nu? Tänkte med magen?
Kristin🌸

Svar: Verkar må bra än så länge
Kalla mig M

2015-11-08 @ 16:58:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0