woop woop (eller nåt sånt)

Idag är det resa till storstan som gäller. 
 
Som vanligt är den jag delar säng, soffa, tv och räkningar på vrången när det börjar dra ihop sig. Jag vet att det blir så varje gång och ÄNDÅ blir jag lika överraskad varje gång. Kanske för att han vänder som på en hand och vips är det tvärnej. 
 
Igår innan jag for till jobbet så sa jag åt honom att kolla om det var något speciellt som skulle tvättas så det skulle vara klart till idag. 
 
Hur många tror på att han faktiskt gjorde något sånt??? 
 
Svaret är iallafall nej han var inte hemma på hela dagen igår så det hade han inte gjort. Han hade hjälpt sin bror att felsöka brorsans bil som vägrade starta. Men ändå skulle det gnällas idag om allt som behövs göras här hemma. 
 
excuses excuses
 
Nu gav jag honom en spark i baken så vi får väl se om han har skärpt till sig. Han drog iväg till sina parenteser för att dricka kaffe och duscha. 
 
Såna här gånger är han billigare än billigast. 
 
Tack för att du liksom sätter mig i positionen att behöva leta en annan att dela spelning och hotellrum och kingsizebädd. Jag hade ju kunnat boka separata sängar men ja hur mysigt är det då när man tror att man ska sova med sin partner?
 
Ja, jag är grinig nu. Less på samma visa varje gång. Blärk. 
 
Men nu har jag gnällt så nu ska jag skaka av mig ilskan och se fram emot det roliga som väntar ikväll. Med eller utan sambo. Jag åker väl själv i värsta fall. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anki

Ha en kul kväll iallafall!! 😀 Vi ska till storstan imorgon åh Mötley Crue.. 🎶 Kraam

2015-11-15 @ 22:50:12
Postat av: marianne

Karlar....tänk att de aldrig har tid när det är något dom måste göra. Jag brukar börja tjat om tvätt flera dagar innan....hehe... han gnäller att jag inte är hans morsa, men han uppför sej banne mej som det ibland...

hoppas du/ni fick en trevlig kväll i alla fall

Svar: Jodå efter 7 sorger o 8 bedrövelser så fick vi en bra kväll. Han hann dampa loss i bilen också för att det bara var ståplatser o han orkar visst inte stå så länge utan att få ont i kroppen. O så åkte vi fel typ 17 gånger för att gps:en också fick damp i tunnlarna o hoppade mellan de myriaders vägar som går kors o tvärs.
Kalla mig M

2015-11-17 @ 09:52:36
URL: http://marresmams.blogg.se
Postat av: Marianne

Lite trist att starta upp en kväll så, när man sett fram emot en mysig minisemester...

2015-11-17 @ 21:54:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0