just another day in paradise

Jag vet inte hur många år sen jag faktiskt bakade några pepparkakor men jag samlar ju och vad är en samling om man inte fyller på? Ja då är det väl inte mycket till samling heller... haha såååå jo, det har blivit lite nya formar iår också. Hrmmm 
 
De här på bilden ovanför är beställda från formina.se och borde väl ramla in nångång i veckan som kommer.
 
Självklart var jag ju tvungen att beställa en tupp, höna, kyckling och ett ägg fastän det är påskfigurer och inte julfigurer. 
 
Sen har jag köpt några från Ica också. Ett knippe snöstjärnor och några miniformar. 
De ligger på en assiett för att ni ska få lite hum om storleken.
 
Skulle va lite kul o räkna ihop exakt hur många jag har nu. För några år sen räknade jag och då hade jag 96 stycken har jag för mig. Det har blivit några till efter det. Och  nu menar jag bara metallformar. Jag har några i plast också men det är ju inte samma sak.
 
Idag eldar jag i köksspisen för jag fryser och det är slut på pellets i kaminen. Jorå, det finns pellets men den står på en pall som står på en släpkärra och det skulle behöva in under tak innan man öppnar utifall nån säck är skadad och det regnar in i den. Då är det bara spånmos i den säcken sen.
Som vanligt är det liksom tydligen underförstått att det är jag som ska fixa och trixa med allt. För det var ju nån annan som fixade hem den där pallen med pellets. Det är inte uttalat så men jag vet hur tongångarna brukar gå. 
 
Ja, så roligt är det här hemma just nu. Men men, den som lever får se. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0