äggstra äggstra eller äggligt värre

Det ramlade in ett sms imorse på mobilen... jag låg precis o drömde om hur jag lagade en stoor rejäl sats med köttgryta i en tubtrug(?) hur nu det kunde vara det mest optimala matlagningsredskapet.

Det stod bara: Degraderad till stekt ägg!!! WTF!!!



O egentligen hur förvånad blir jag? Inte särskilt... den här farbrorn är rätt fyrkantig o han delar gärna in oss i hemtjänsten i olika kategorier där var o en får sin speciella uppgift som BARA den kan göra sen.

Till exempel har Stina varit den som kunnat plocka smultron o kika om det kommit några hallon i hallonsnåret. O det har BARA varit hon som kunnat göra det... ända tills att jag plötsligt gjorde det en gång när Stina inte jobbade o helt plötsligt kunde också jag plocka hallon. Hahahaha

O tar vi nu äggen dårå, så var det ju den där praktikanten som lärde sig att koka perfekta ägg när hon gick med mig den där allra första morgonen. O efter den morgonen så är det bara eleven S som kan koka ägg där.... synd bara att hon aldrig mer kommer o komma dit o koka några fler ägg. FÖR HON GÅR I SKOLAN!!!



Men om vi återgår till äggkokningen så är det ju nåt som jag o några andra i gruppen har lyckats visa att vi är "värdiga" uppgiften genom lång o hård övertygning typ. O nu de senaste tre gångerna jag varit där, har jag fått steka dem o jag har inte orkat bry mig. Jag har helt enkelt tänkt okej det är din förlust inte min.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0