T som i tjejkväll

Jag packade in fjanten och mig själv i bilen och for till det lilla huset på prärien igår. 
 
Först på plats. Wow, såsom varandes född en kvart för sent så tyckte jag att det var storartat. Men jag lyckades för andra dagen i rad glömma att ta med mig den av C beställda bananchokladkakan. Hade jag vänt efter den körda milen o hämtat den så hade jag nog varit sist på plats kanske. Nåväl.
 
Huset fylldes så småningom med hundar och ungar. Förutom oss vuxna. Pizza beställdes och hämtades. Diverse drycker inmundigades. Alkoholfri cider, festis, vatten och vin. 
Så skönt att bara få tjöta om allt och inget. 
 
Glada ägg till frukost. Gott sällskap. Kaffe. Sakta gjorde Alvedon och ipren sin verkan. Ja tanten är inte van med jästa drycker ska erkännas. Men det sista av obehaget motades med en härlig promenad. Hela skocken av hundar i salig blandning.
 
Sen resten av pizzan innan vi sakta gjorde oss redo för hemfärd. 
 
Svängde förbi Ica och fjanten var sååå trött att han inte ens märkte att jag kom tillbaka till bilen med en skramlande kundvagn. Trodde nästan att han kolat en stund där.
 
Nu har jag försökt ladda om för ännu en fest. Brorsonen fyller och har kalas. Ska bara slå in paketet. 
 
Imorgon kommer jag känna mig som ett utskitet lingon.
 
Kanske jag kan ta med kakan o bjuda på hos brorsan? För helt ärligt kan jag inte trycka en hel sockerkaka själv. Vågen säger att det är orimligt.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0