Sunday

Så har det gått en vecka igen utan uppdatering. 
 
Oops
 
Ja mitt liv är inte så intressant ändå så var det bra med det 😅
 
Tränat (lite för lite kanske) och jobbat (kändes som för mycket) och hunnit kalasa o bli bjuden på grillat. Men det betyder också två sena kvällar. Så gissa om jag var trött i morse. 
 
Regnar gör det också. Jag hade tänkt atäda/möblera om i v-rummet. Soffan står tvärs över golvet. Soffkuddarna vädrade jag igår innan regnet men de ligger kvar på en stol i hallen där jag dumpade dem när regnet kom. O sen drog jag ju iväg. 
 
Aja, kaffe har jag intagit. I massor, för huvudet muttrar om de där sena kvällarna.
 
På skoj satte jag mig ner o sammanställde hur långt jag cyklat iår. 
 
1042 km 😱🚴‍♀️
Bästa månad blev juli med 286.64 km. Jag hinner slå det än. Har idag och imorgon på mig att trampa 70 km. Ingen total omöjlighet men ah 😅 det regnar. Och imorgon är det jobbdag igen. Förvisso kväll om jag minns rätt. Så går jag upp med tuppen så 😁
 
Om jag äter lite. Gör ett ryck med rummet så kan jag belöna mig med en cykeltur sen. Kanske värmer upp med lite annan träning först. 
 
Nu har jag skrivit ut en plan så svårare att låtsas som det regnar (doh, ja pun intended) o skita i det. 
 
Bilder från när brorsans lilla loppa fyllde 6 år i fredags. 
 
Igår blev det inga bilder på grillandet. Eller musikquizet vi hade missinassen. Kokt övertrött hjärna kunde inte urskilja Alphaville från Aha typ eller minnas hur Motley Crue låter. Men kul hade vi. Käkade äppelpaj med vaniljsås. O när man får ett skrattanfall så man nästan sätter vaniljsåsen i fel strupe. Ja så kan det gå.
 
Nähepp. Sluta blogga. Fortsätta med planen. Kanske hinner sluta regna också om jag har tur.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0