Sunday

Idag kanske jag är liiite lite mindre beskedlig än vissa andra dagar. Eller mer snarstucken kanske jag ska välja att kalla det.
 
Märka ord och formuleringar-genen kom fram.
 
Idag ska jag nog inte va på fb. 
 
Råkade visst bli lite taggig i en tråd om sommar- vs normaltid.. Och huruvida det ska tas bort och isåfall på vilket sätt. 
 
Fick ett svar om att det var den jävla regeringen som var flat o bladibla. 
 
Sååå trött på att höra om den jävla regeringen som ett skällsord. 
 
Snart är det väl regeringen som orsakar snökaos. Brist på snö. Från vilket håll snön kommer lägga sig i drivor också. Ifjol snöade det idag, just for the record. 
 
Oavsett om man är nöjd eller inte med regeringen så är den faktiskt fortfarande folkvald. 
 
Ja det var kaos o kalabalik när det skulle formas men i slutänden. Till syvende och sist. Alla partierna beslutade att det skulle bli som det blev. Alla partierna är folkvalda och därmed HAR svenska folket fått vara med och tycka. Såklart väldigt många tycker det är fel. Nför väldigt många röstade på något helt annat. Men det betyder ändå inte att det inte är demokratiskt beslutat. 
 
Det var ju inte en statskupp direkt.
 
Nog om det. Ville bara få ur mig irritationen. 
 
Orsaken till att jag är lite grumpy kan ju möjligen bero på att jag typ dygnade igår. 
 
Ehrmm, jo det var så att jag jobbade natt mellan fredag och lördag. Skulle lägga mig för att sova några timmar tills att jag skulle iväg på kakbuffe med en kompis.
 
Det sket sig när russet hade rymt och hittats drygt 2 km bort. Alltså fick jag ta en promenad som blev 5 km o hämta rymmarponnyn. Sen kunde jag lika gärna hålla mig vaken tyckte jag. Hade aldrig orkat åka om jag somnat emellan. 
 
Efter kakfrossan tog jag en runda med cykeln när jag ändå var igång liksom. Drog iväg på en 30 km runda. Letade nya vägar lite offroad sådär.
 
Eller nya o nya. Jag har ridit där. Men det är typ 10 år sen eller mer till och med. Men kastade mig ut på stigen jag trodde var rätt och se på fan. Minne som en häst. Jag kom ut på precis rätt ställe. Är inte det rätt coolt? 
Blött, lerigt och ingen värme att tala om. Men så skönt. Kände mig stark. Det var en skön känsla.
 
Frös när jag kommit hem och in. Blev en stund i soffan under dubbla filtar. Ställde larmet o slumrade tills så mycket bättre började.
 
Sen blev det lite mer soffhäng innan jag orkade samla ihop mig, natta djur och lägga mig på riktigt. 
 
Tur på sitt sätt att det blev tillbaka till normaltid inatt dårå. Så fick jag en timme tillgodo utan att behöva känna mig som en slöhög när jag vaknade. Kroppen var inställd på 9 men iom detta så var hon bara 8 😅
 
Idag ska jag inte göra så många knop. Förrän det är dags för träning ikväll 💪
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0