Man kan ju ...

Man kan ju vakna missinassen o ha tankar om allt och inget snurrande. Ångest som river med klor utefter ryggraden. Ångest som tuggar bara lite lite på själen. 
 
Försökte döva det med random bläddrande på sociala medier. Gick sådär. 
 
Nånstans känner jag mig stundom som Alice i underlandet. Stundom som den vita kaninen. Ju mer han springer desto senare blir han. Och every once in a while är jag lika galen som marsharen och den galne hattmakaren ihop. 
 
Fina lilla krumelur, jag vill inte bliva stur. Sa Pippi, för att helt byta bok bara sådär. Snabba kast i natten. 
 
Var hittar man krumelurpiller? Och finns de i smak av backa bandet?
 
Eller jag vet inte. Det var nog inte alltid så jäkla kul o va liten heller. Men gudarna ska veta att stundvis är det mer än svårt att vara stor. Stor som i vuxen och ansvarstagande.
 
En sak är säker iallafall. Vi går mot en tid som jag verkligen inte gillar. Höst. Ja den var visst den tidigaste på 40 år. Bara en sån sak. Tack då. Och vinter. Nej jag gillar verkligen inte vintern. Inte som vuxen. Gillar inte det eviga mörkret. Ja men när snön kommer så lyser det upp säger alla. Mmm jo, och blir kallt, blött, massa att skotta. Fyi så har jag en förbannat stor gård att skotta och förbannat dåligt med hjälpmedel som inte innefattar muskelkraft. Min muskelkraft. Och min tid. Som jag inte har tillräckligt mkt av för att skotta om det blir som de senaste åren. 
 
Bitter? Jag? Nä, vad får dig att tro nåt sånt? (sarkasmvarning) 
 
Men jag har själv valt att bo här. Så jag antar att jag får tugga i mig och se glad ut ändå.
 
På pluskontot . Träffade dotra igår. För några timmar. Vi åt, jag fotade, hon hämtade ett paket på Coop och sin vinterjacka som var hos mig. Vi åkte på tårtkalas hos min kompis sen skjutsade jag henne till tåget igen. Jo just ja, hon lämnade ett par strumpor som jag beställt också. Oktober är bröstcancermånaden så jag beställde strumpor med tuttar på. Och vore det inte för att det är måndag så hade jag invigt dem idag. 
 
Om ett par timmar ska jag upp o jobba. Blir bra det här. Woop woop. 
 
Zzzzz
 

Kommentarer
Postat av: FSHD Daniel

Du skriver på ett roligt sätt tycker jag. Jag hoppas du får en fin dag! :)

Svar: Tack 😊
Kalla mig M

2019-10-14 @ 10:02:27
URL: http://fshddaniel.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0