Halvvägs in i veckan

Jobbveckan påbörjad. In i kaklet den här veckan med 6 arbetspass. 
 
Jag sa till min chef och till samordnaren på hemteamsmötet att Färnbo har iaf en hög kontinuitet. Jag går ju rätt ofta på den rundan om man säger så.
 
Kom på att fortsätter vintern försvinna i den här takten så kan jag lika gärna börja cykla min runda. Woop woop
 
Måndag betydde självklart att jag hade måndagsstrumporna på. La upp en snap där jag skrev "fuck monday nu kör vi" o så hade jag filmat strumporna och träningssalen för jag gick på ett pass EFIT. Märktes att det var sportlov för vi var två deltagare plus ledaren bara. Lyxigt att inte behöva trängas vid stationerna. 
 
Igår tisdag hade jag och en kollega bett om att få ha dubbelrundan ihop. Ba för det så var det en redigt körig dag. Lunchen blev 40 min försenad och vi fick 20 min rast allt som allt. Pga larm. 
 
Idag var ordningen återställd. Jag hade Färnbo. Och solen sken så jag dammade av cykeln. Säsongen är officiellt inledd. 
 
Apt på em och vi hade utbildning i näringslära. 
 
Trött i kropp och knopp drog jag sen till stan för ett russian circle pass. 
 
Axelmördarpass. Har redan ont. 
 
Imorrn enda lediga dagen den här veckan. Har planer. Lunchdejt. Godaste maten 😊😊
 

Kommentarer
Postat av: Marianne

Så himla skönt att ta ut och lufta cykeln, jag har också gjort det men misstänker att den får lite mer vila snart, då jag hört om snö och kyla.
Härligt med träningsvärken ;) Jag har kommit igång bra med redskapen hemma.
Vad är russian cirkel?

Svar: Russian circle är en slags tabata. Man jobbar intensivt i 45 eller 50 sekunder och vilar upp till fulla minuten sen en ny övning intensivt 45 eller 50 nya sekunder. Så gör man så med 15 övningar och det tar ju en kvart. Sen vilar man i en minut innan man kör igenom programmet likadant en gång till. Beroende på upplägg kan man få göra allt ifrån marklyft till plankstående och situps eller kettlebells o ja allt mellan himmel och jord som man kan göra stationärt på en o samma plats. Vilan mellan övningarna är ju inte längre än att man förbereder sig inför övningen. Tar upp eller lägger ifrån ett redskap.
Kalla mig M

2019-03-01 @ 16:27:45
URL: http://marrresmams.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0