T som i tisdag

Det kanske inte är helt optimalt att baka pepparkakor missinassen när man faktiskt ska jobba dan efter o börjar 7.
 
Kollade min planering på kvällen. Kollade den igen hemma på morgonen. Saker hände som gjorde mig än senare än jag redan var innan jag kom till jobbet. Ställa den preppade höpåsen för nära staketet så en giraffponny fått tag på den o allt var uppätet var inte någon positiv upptäckt direkt.
 
Ramlade in med andan i halsen på jobbet för att upptäcka att det var omplanerat. Heeelt och hållet.
 
Istället för en någorlunda okej runda med hundrastning o ett (1) besök jag behövde tajma tiden med kollega hade jag nu en dusch på 20 min (öhm jo tjena) och sen ledsagning på en annan människa med en tid att verkligen passa för annars åker ju taxin igen utan oss.
 
Det jag trodde var 1,5 timme rehab var istället 60 min rehabmöte där jag förväntades delta med input. Och sen lite träning efteråt dessutom.
 
Min lunch blev 1,5 timme senare än vanligt. Sen var det förväntat att jag skulle göra en genomförandeplan. Död var väl mitt läge just då i hjärnan kan jag säga.
 
Slutade tidigt men hade ju bokat in ett besök hos tandplågaren så det var bara att stressa vidare. Petade i mig en lugnande för att kunna uthärda besöket. Jag mår så fruktansvärt dåligt att jag måste. Annars blir mitt besök där bara till en ren och skär plåga för mig och för tandläkaren som ska försöka arbeta med någon som är spändare än en fiolsträng och vrider sig mer än en mask på kroken.
 
90 min plåga. Jag har väl nämnt att jag har lätt för att blöda. Mycket. 
 
Så de tillbringade nog en tredjedel om inte mer av tiden med att stilla blodflödet eftersom de gjorde ett ingrepp som tydligen var så de behövde pilla nedanför tandköttskanten. 
 
Svimfärdig när jag raglade ut därifrån. 
 
En ren och skär livsfara när jag åkte hem. Så slut i kropp och själ. Men slumra i bilen innan jag körde hem var inget alternativ då det var aningens för kallt för det.
 
Dog knall och fall när jag kom hem. Jag kunde nästan däckat på hallgolvet men kravlade mig till sängen och somnade där. Sov gott och väl 1,5 timme som klubbad innan jag vaknade och hörde att fjanten visst var på utsidan. Hoppsan, jag glömde bort att han gick ut när jag gick in. 🙈
 
Resten av kvällen tillbringades halvt i dvala. Vaken o sov om vartannat. Åt o nattade djur o sov vidare. Vaknade tidigt o va kissnödig. Sen somnade jag om o sov vidare. Lääänge. 
 
Ikväll väntar jobb så det är dags att göra mig iordning nu. 
 
Tyvärr vägrar bloggen ladda upp bilder så ni får inte se gårdagens fina måne

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0