Wohoo

Missinasseninlägg
 
Där var semestern slut 
 
Avslutade den kungligt iaf.
 
I fredagskväll åkte jag över till S för att tillsammans med fjanten sova där och på så sätt vara på plats tidigt som attans lördag morgon då färden gick mot Medevi. 
 
Jag lyckades glömma att packa ner min sportbh. Det absolut viktigaste redskapet för mig när jag ska springa. Men det var bara att bita i det sura äpplet och bestämma mig för att jag får anpassa tempot efter vad bysten pallar. Och den höll sig stilla i min vanliga bh faktiskt. Tajt träningströja höll sakerna på plats. 
 
Natten var väl sisådär. Sova på annan plats än hemma. Med en fjant i samma rum. En fjant som skulle ligga i bur för att inte stå o väcka mig sjuttioelva gånger. Det gjorde han ändå. Eller jag fann inte sömn helt enkelt. Hans gnissel mellan varven och hans flämtningar där emellan gjorde inte saken bättre. 
 
Jag var så nervös över hur fjanten skulle sköta sig. Såg framför mig en rabiat kelpie med fradga runt käften som vrålade åt alla andra hundar. 
 
Min lilla pralin skötte sig som en ängel. Enda gångerna var i början i bilen innan vi ens parkerat. Då vrålade han åt alla idioter (hans ordval) som fanns utanför bilen. Och lika efter loppet när han låg i buren o vi fikade utanför. Alla som gick förbi fick en utskällning. 
 
Men under loppet och när vi sen tog en tur genom mässområdet så skötte han sig exemplariskt. Det gjorde de alla fyra hundarna i vårat sällskap. 
 
Det var skitkul. De hade arrangerat banan förbaskat bra. Ett vattendrag som man skulle gå utefter i ett antal meter. Kändes skitlångt när man sjönk till knäna i lera och stod med vatten till midjan. 
Fjanten idiotförklarade mig där och då. Haha seriöst alltså. Han försökte visa att vi kunde gå ur leran o gå torrskodda precis hela vägen. Hans min när jag tvingade honom att fortsätta i smäcken på sidan eftersom vi satt fast i varandra med ett koppel. 😂😂😂
 
Men han var helt underbart lyhörd för mina signaler och första hindret som var en slalombana genom en byggnad typ dansbana gick som en dans. Varje gång jag sa hepp så korrigerade han o svängde åt rätt håll. 
Jag har tyvärr inga foton från banan i övrigt. Jo ett par som är tagna av fotografer efter banan där jag o fjant syns. Men iaf sååå jäkla kul. 
Jag tog mig runt på 30 min. Hamnade nånstans mitt i startfältet resultatmässigt.
 
På kvällen blev jag kvar en stund hos S o krabaten och så hade vi tjejkväll med pizza framför tv med fåret Shaun. Haha ja för krabaten fick bestämma. 
Toktrött åkte jag hemåt vid 20.00 och inte mkt mer gjorde jag innan jag kraschade i sängen sen. 22.22 slocknade jag enligt fitbit. Sov som en klubbad till morgonsidan när jag vaknade några vändor men inte orkade mer än vända mig och somna om.
 
Dödstrött när jag väl vaknade och det tog lång tid att vakna till. Och jag gjorde inte många knop på mest hela dan. Förrän mot kvällningen när jag skrällde in i kaklet med ett cirkelpass på gymmix. Woop woop liksom. No pain - no gain. 
 
Styrka va upplägget. 
 
Ett antal stationer med hantlar, kettlebells, skivstång, gummiband o egna kroppsvikten. 
 
En station rockade jag iaf. En station som för ett halvår sen bara skulle gett mig ångest. 
 
Situps har alltid varit min svaga punkt. Med en svag svank får jag så ont i ryggen och jag kan inte göra så många reps att det blir nån förbättring. Eller kunde inte. För nu kan jag. 
Grodsitups. Dvs, sätt fotsulorna mot varandra och gör situps. Den här stationen hade en 6 kg medicinboll som vikt att hålla i dessutom. Över huvudet i golvet med bollen sen sätta sig upp och föra bollen i golvet framför fötterna. O jag gjorde varenda situps lekande lätt. Tabata med aktiv vila. 40 sekunder situps 10 sekunder russian twist med bollen. 4 gånger.
 
När jag åkte hem var jag bara tvungen att stanna för en fotostund vid Silvköparen 
 
O nu ser jag att klockan är såååå mycket. Slumrade en stund tidigare ikväll sen jag kom hem men nu måste jag sova riktigt. Jobbet kallar imorgon. Mjukstartar med en kväll iaf. 

Kommentarer
Postat av: Helen

Grymt jobbat, både låter och ser kul ut. Jag är lite småsugen på att prova Tjurruset nu under hösten, jag ska bara äverleva Tjejmilen först Haha

Postat av: Marianne

Vilket roligt lopp,

Svar: Det var superroligt. Dick blev vi alla 4 besvikna på att man inte fick nån medalj. Och goodiebagen var ganska innehållslös.
Kalla mig M

2019-08-23 @ 19:41:54
URL: http://https://marrresmams.blogg.se
Postat av: Marianne

Mäh, medalj ska man väl få när man kommer i mål?! Det får man ju på alla andra lopp, åtminstone de jag sprungit, och det är en hel del...
Dåligt

Svar: Man kan tycka att en medalj är det minsta
Kalla mig M

2019-08-25 @ 00:09:57
URL: http://https://marrresmams.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0