Tisdag

Det blev ett ärende till stan idag med. Jag som hade sett fram emot en lat dag hemma. Nåja, jag hade tänkt försöka orka göra nåt också. Men jag hade en tid inbokad vid 14 så det sket sig. 
 
Tur jag fick en påminnelse på sms i morse. 
 
Ett ärende som ger mig ångest. Onödigt mycket ångest egentligen men nu är det som det är och jag har iaf börjat rodda i det. 
 
Mitt humör hemma innan jag åkte var inte det bästa och jag fick peta i mig en lugnande.. Det har jag lovat att göra inför dessa besök ändå men jag vill inte ta en hel för då vet jag inte hur det kickar in. Tog en dryg halv och den tog. För bra. Höll på att somna i hängmattan innan det var dags att åka.
 
Ska det va så, så kommer jag behöva boka sjuktransport nästan. 
 
Men helt sjukt så ångesten totalt försvann. Jag blev lite avtrubbad helt. Och nästan så jag kände när det hade börjat. 
 
Alltså jag är verkligen ingen pillerknarkare. Jag är emot starka medel sådär men min ångest för det här har antagit sjuka proportioner. Jag kan bara inte annars. Förra besöket hade jag inte tagit lugnande och han sa åt mig att nästa gång tar du lugnande. Jag gissar att ångesten gick att ta på. Så illa mådde jag. 
 
Därför av två onda ting får jag välja såhär. 
 
For förbi okq8 efteråt och köpte en kaffe och en mjukglass. För jag insåg att den här sommaren har innehållit på tok för lite mjukglass. 
 
Anledningen egentligen till besöket på macken är att jag ska kolla däcktrycket. Har nog en liten pyspunka. Mätaren hemma visar fel.
 
Sen när jag kommer hem så ska jag fixa mina kantareller jag plockade igårkväll. Orkade inte då. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0