Sunday - funday

Drog iväg på ett cirkelpass ikväll. Så skönt. 5 min per station, 7 stationer och mellan 2-3 övningar per station. Typ 5, 10 eller 20 repetitioner och sen om från början igen.
 
Jag lyckades fastna på 3 av de 8 bilderna hon som håller i passet tog o la ut på träningsgruppens fb-sida. 
 
Hade det inte regnat av och till idag så hade jag nästan kunnat tänka mig att cykla till stan. 2 mil. Göra en knapp timme träning och sen cykla hem igen. Jag var oförskämt pigg efter träningen trots att jag tog ut mig så gott jag bara kunde. Jag måste erkänna att jag känner av blodbristen lite. Jag fick lufthunger flera gånger. Och får inte musklerna syre så orkar de inte jobba. 
 
Så vad gjorde jag när jag kom hem? Jo jag slängde snabbt in varorna jag hade köpt på vägen hem och sen drog jag iväg på en kortare sväng med cykeln. 11 km fick räcka. Ville hinna hem medan det var ljust. 
 
Känns bra iaf att vara igång med träningen igen. Inte bara cykelmässigt utan även styrka.
 
Hela dagen för övrigt har jag mest bara gjort ingenting. 
 
Bara tagit dagen som den kommer. Och det behöver man också göra ibland.
 
Jag skickade in en bild till Peter Kondrup. Vädermannen på tv4. Han har en tävling veckans bild på Facebook. Jag kom med bland de 20 som folk sen fick rösta på. 
 
Jag räknade hur många som fått fler röster än min bild och av 20 finalister kom jag på plats 9. Topp 10 iaf då 😀
 
Vinsten är äran och att få se sin bild som bakgrundsbild i en vecka.
Vinnaren var helt klart värdig. Det var en helt underbar bild och jag var en av de som röstade på den bilden. Och nej, jag röstade inte på min egen bild. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0