Nämen, ett inlägg igen. Bloggade ju bara häromdan

Lördag
 
Vaknade rätt tidigt ändå för att vara jag. Pigg var väl att ta i men jag bestämde mig ändå för att ge mig ut på en runda tillsammans med fjanten före frukost sådär.
 
Hade ätit rätt bra innan jag la mig igår med tanken att kanske komma iväg på en löptur på fastande mage. 
 
Motigt. Sååå motigt. Innan jag kommit en halv km hade tanken att avbryta ploppat upp såå många gånger. Men näe, jag vet ju, efter en km känns det helt okej. 
 
Och jodå, det var samma idag. Ju närmare den första kilometern jag kom, desto lättare gick det. Tricket är att inte förta mig första kilometern. Måste hålla ett lagom tempo så går det.
 
 
Igårkväll tog jag cykeln till Storljusen. Men inte den korta vägen som bara är 3,5 km upp i skogen. Nää jag drog till Broddbo o väl där lånade jag brorsans roddbåt. 
 
Behövde få pausa en stund där ute på sjön i kvällsljuset och bara va. 
 
Nåja, jag hrmm fotade lite också. Oops. 
Sen cyklade jag hem i räserfart för mörkret överrumplade mig lite. Jag är lite adhd av mig o glömmer ibland tänka o planera i två steg. Mörkret skrämmer mig inte. Men jag kanske skrämde de få bilister jag mötte. Glömde ju reflexvästen 🙈 mmm dumt, mkt dumt.
 
Tog sen ett  pass med lite styrka också. Tabata med aktiv vila* på situps, planka, rumplyft = 3x4 min och lyfte lite hantlar för att träna armar och axlar och benböj med 6 kg hantel.
 
* aktiv vila = exvis plankan gjorde jag sidoplanka med rotation 20 sek och statisk planka 10 sek ingen vila emellan. Situps varvade jag med sidocrunches på aktiva vilan.
 
Blev ett liknade pass ikväll.
 
Jag lyckades med konststycket att gå under ett flugpapper som jag hade hängt i sovrummet då jag hade sjukt många flugor där inne för några dar sen. Mitt huvud fastnade såklart i det klibbiga papperet och ja, det är inte lätt o få sånt klister att försvinna. Men olja funkade. Trodde nästan att jag skulle fått klippa av mig håret annars. Hur borstar man ett hår som har sånt klibb i sig? 
 
Jösses, jag vilade efter frukost o slumrade en stund men ändå sitter jag o gäspar käkarna ur led nästan. Månne ikväll blir ett tidigt sänggående. Händer ju sååå ofta - NOT. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Marianne

Önskar jag också kunde springa, det är så skönt att rensa huvudet med ett långt löppass.
Mörkret kan överraska nu på sensommaren, jag har också missat det där med reflexväst då jag helt plötsligt inser att det börjar skymma och jag har halva vägen kvar

Svar: Jag var så noga i våras med reflexvästen om jag skulle ut på landsvägen men sen kom ljuset. Bara att inse att hösten närmar sig med stormsteg
Kalla mig M

2019-08-11 @ 01:21:26
URL: http://https://marrresmams.blogg.se
Postat av: Marianne

Ja, det känns liksom inte att man är klar för hösten ännu.

Svar: Nej jag vill ha mer sommar
Kalla mig M

2019-08-11 @ 14:58:38
URL: http://https://marrresmams.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0