Fredagsfeeling

Tänk så lätt det var ändå i slutänden. Bara logga in på 1177 o gå in på vårdvalet och där kunde jag beställa mina mediciner som gått ut. En dag senare fanns receptet och idag har jag äntligen hämtat mina b-vitaminer och folsyra. Behövde inte ringa och boka läkartid för att förnya medicin som jag kommer behöva äta resten av mitt liv. Jo jag märkte ju det nu den hårda vägen.
 
Enda lediga dagen denna vecka. Spenderat den med lite av varje. Försökte få sovmorgon men det var lögn i h-vete. Låg och snurrade hur länge som helst utan att få sova kändes det som. Fast att jag var trött. 
 
Några baljor kaffe fick mig iaf att komma igång med köttgrytan som jag planerat att koka sen i tisdags. 
 
Sen röjde jag kylskåpet. Det behövdes VERKLIGEN. 
 
Hur kan man ha så in i bomben med utgångna såser och annat? Förökar de sig där i kylan och mörkret bakom stängd kylskåpsdörr? 
 
Sen drog jag till stan. 
 
Tanken var att jag skulle hunnit med det till senast lunch men av nån anledning verkar jag röra mig i en alternativ tidsdimension. Allt tar alltid mkt längre tid än planerat. Nåja. 
 
Hämtade medikamenter, shoppade en gul snygg tröja (oops) svängde förbi Ica för potatis till grytan. Blev dyr potatis för en massa annat slank med ner i korgen. Tog en snoa med fjant, blev överraskad av regnet. Stannade i ösregn och fotade en vinbergssnäcka som inte heller helt uppskattade regndropparna i ögonen. 
 
Totalt genomblöt satte jag mig i bilen. Stannade vid Silvköparen för att försöka fota speglingen av de där björkarna. 
 
I helgen väntar jobb. En hel jäääkla massa jobb. Delad tur imorrn och kvällspass söndag. Surt sa räven för jag missar cirkelträningen på söndag. Nya tag nästa vecka. 
 
Matlådor fixat iaf. Check
 
Gryta för nästan hela slanten. Men det är gott med gryta och en limpsmörgås med bregott på. Mums. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Marianne

Har du bokat läkartid för receptförnyelse, jag har bara ringt och sen kan jag hämta på apoteket.
Trodde sniglar/snäckor gillade regn, de brukar ju alltid krylla av de när det är blött.
Fina foton !

Svar: Nu behövde jag ju inte ens ringa. Loggade bara in mig på mina vprdkontskter via 1177 va ju helsmidigt. Det var bara jag som tänkte att eftersom det hunnit gå ut så behövde jag träffa läkare
Kalla mig M

2019-08-25 @ 00:07:14
URL: http://https://marrresmams.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0