Okej

Sorry för så dålig uppdatering lately. Orken o inspirationen har inte riktigt räckt till.
 
Ni som har mig på Instagram har iofs kunnat se lite bilder där. 
 
Är lite låg i humöret just nu men hösten gör det med mig även om jag inte tänker gräva ner mig för det. 
 
Idag villhöver jag en caramel latte men tänker inte åka till nån stad med ett kaffeställe bara för en sån onödig sak. Däremot behöver jag handla. Mest bara slut kvar på allt. 
Skärmdump från hemsidan 
 
Har nåt skit i kroppen. Vaknade med huvudvärk idag igen. Igår tog jag en sväng på cykeln med fjanten lös bredvid. Jag cyklade 13 km. Fjanten sprang nog minst 14.
 
Jag var missnöjd med min snittid, vill komma ner närmare 3 minuter per km. Men man kanske inte kan hålla den tiden om man stannar för att fota sisådär en gång per km.  Min kompis Sara hade lösningen på vad jag ska kalla det iaf. Intervallträning.
 
Bilderna från igår som passerade mitt kritiska öga. 
 
Fick tips av min vän Leila på en utbildning att söka. Sista dan imorrn. Behöver scanna betygen så jag kan maila ansökan. Den kändes rätt klockren direkt jag såg beskrivningen. Skriv och fotografera på distans. På halvfart och helt på distans. Kostnadsfri också. Kanske är precis vad jag behöver för att utvecklas. Inte som fotograf eller författare i första hand men som person. Det är så jag ser på det. Allt jag kan tillgodogöra mig i kunskap och erfarenhet är pusselbitar på min livsresa. 
 
Alla möten både bra och dåliga är ju erfarenhet. Vissa har varit katalysatorn jag behövde för att komma vidare. Och jag hoppas att jag i min tur sen kan vara det vidare till andra.
 
Det är så jag vill se på det istället för att gräva ner mig i "om inte om var". Hjälper inte att gräma sig över spilld mjölk. Torka upp och häll upp ny mjölk istället. Eller när det va sista mjölken så får det gå utan för stunden.
 
Haha cheezy tankar men ah. 
 
Exet skrev idag o önskade pepp för allt var nattsvart. Jag ville säga att han skulle kasta av sig offerkoftan o börja jobba med sig själv nångång. Men jag valde mina ord lite annorlunda.
Det ligger alltid hos en själv att välja vad man gör av det man fått. Senast igår tillät jag mig själv att gråta en stund o tycka synd om mig själv. Men sen får jag inse att det inte hjälper mig ett dugg. 
 
Och nu ska jag plocka fram betygen o åka förbi jobbet o scanna dem så jag kan ta ett steg mot nya äventyr. 
 
Cheers 
 

Kommentarer
Postat av: Marie

Men åh va vackra bilder.. Blir lika tagen varje gång du lägger upp så fina naturbilder. De säger något, fast de inte talar.

Jag tror att den utbildningen passar dig som handen i handsken. Så spännande. Du får dela med dig av det du "lär" dig på vägen!

Du är en grym kvinna. Blir så imponerad av dig och din kraft som du faktiskt har!!

Svar: Tyvärr var det visst inte meningen att jag skulle gå den. Just nu iaf. För det var redan fullt. Jag kunde inte längre ta ut en anmälningsblankett från hemsidan. Trist nog. Men tack för dina ord.
Kalla mig M

2018-10-21 @ 19:03:03
URL: http://mamafeelings.blogg.se
Postat av: Stina

Du är klok du! Har hittar en utbildning åt mig som jag ska söka till nästa höst! På distans och träffarna är i Västerås! Jag kommer inte sluta på jobbet, men äntligen kunna göra något jag önskat länge! Tell you more när vi ses! Kommer in på jobbet på onsdag, hoppas du hinner fika.

Svar: Tyvärr var den fullbokad innan sista ansökningsdatum var nådd såå det sket sig. Jag hoppas att den kommer åter för då ska jag fasen söka. Och vill höra ALLT
Kalla mig M

2018-10-22 @ 19:41:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0