Lördag

Ledig lördag
 
Blogg. Se har ändrat hur det ser ut från startsidan när man loggat in. Ogillar den nya designen massor. Ifrån min mobil är det smått och oöverblickbart . Jag måste zooma för att se mina menyer eller kunna klicka mig vidare. Nej gör om och gör rätt. 
 
Det är som en webbversion av sidan som inte stöder mobil. Iaf inte Android. Det har fått mig att inte vilja blogga eller ens logga in. 
 
Mailade dem om vad jag tycker. Fick svar med frågor och tack för mina synpunkter. Har inte funnit rätt ord att sätta på VAD som är fel. Men tror jag jist förklarade det här o nu. 
 
Nåja nu har jag gnällt av mig. 
 
Ledig som sagt. Ska försöka hitta hemmet som gick o gömde sig under den här veckan jag knappt varit hemma. 
 
Blev medbjuden på Avig Maria - no more fucks to give igår. Sjukt bra. Hon kan som få andra sätta mitt i prick med orden. 
 
Jag skrattade, hade en klump i magen av den bleka sanningens obehag, tårar i ögonen om vartannat. Jag ville inte att det skulle ta slut. Och vilken röst hon har när hon sjunger.
 
Träffsäkert, tankeväckande, käftsmäll och en ice bucket med obehaglig självutlämnande förnedring som många kvinnor utsatts och utsätts för. När hon beskriver hur hon utnyttjats och förnedrats  Hur hon som 16-åring fått ett manligt könsorgan (min omskrivning, hon hade ett betydligt råare uttryck) nertryckt i halsen tills hon inte fått luft. "männen har pratat sen dinosaurierna dog ut, det här är mina 2h" som hon sa. 
 
Det fanns en och annan man närvarande men 90 % eller mer var kvinnor. 
 
Skrattet är en ventil. Men jag skruvade på mig av obehag när förvånansvärt många skrattade som att det var hysteriskt roligt när hon berättade om kukar i halsen och rövar i ansiktet med analen i ögon och näshöjd. . 
 
Men har ni chans att gå, så gå. Rekommenderar det verkligen. 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Marianne

Jag ogillar nya blogg.se starkt, har också tappat lite lust faktiskt, laddade ner appen, lite bättre men inte bra. Bara det att det inte går att klicka på namnet över en kommentar och komma till den bloggen. Kasst!

Svar: Men ja NU märkte jag det också. Klickade på ditt namn nu o får att adressen är ledig att paxa. Ändra för ändra det skull blir aldrig bra. Tror inte de har tänkt igenom innan vad de vill uppnå.
Kalla mig M

2018-11-10 @ 21:35:27
URL: http://marrresmams.blogg.se
Postat av: Marianne

Nä det här får de allt göra om :(
Just det, jag tänkte också på att Christer S började prata om sitt vad han gjort och framhävde sej själv...Det kan han spara till det blir hans dag. Jag har lite svårt för rap, så Stor försvinner lite hos mej, men jag försöker lära mej..hihi

2018-11-11 @ 23:40:25
URL: http://marrresmams.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0