Tisdag

Sommarvärmen kom med ett kablonk.
 
Jag hade en timmes städ idag på eftermiddan hos en mottagare av hemtjänst och svetten lackade medan jag for runt med dammsugaren o sen moppen. Kläderna kändes för trånga där de klibbade fast mot min kropp o jag fick nästan panik. 
 
En mer positiv sak är att jag fick veta min nya lön idag efter årets löneförhöjning. Jag får nog anse mig nöjd med tanke på att jag fick en av de högre höjningarna. 
 
När jag kom hem från jobbet var sonen redan hemma o hade lagat mat. Nåja, kokat pasta iaf. Så jag kunde sätta mig med en tallrik pasta som jag toppade med lite ost. Bytte om till bikini faktiskt och satte mig i solen. Längtat hela dan till att få bara njuta av dagen så de sista timmarna av värme ville jag iaf få njuta helhjärtat. Tog med mig boken ut också och bara njöt. 
 
Kände mig aningens uttittad bara när det helt plötsligt brummade förbi en skärmflygare med motor. Varför tog hen vägen förbi min gård i en vid böj? Nåja, jag fick väl bjuda på det då. 
 
Jag har antydan till träningsvärk efter gårdagens corepass a la russianstyle. Svetten lackade om mig då med och det var en annan tränare för den som skulle haft passet var sjuk så det var lite tuffare övningar än vanligt. Jag hoppas att det är soma move på torsdag även fast det är Kristi flygare och röd dag. Vore en sån skön start på helgen för på fredag är jag ledig. Woop woop. 
 
Jag fick en fråga om vad soma move är egentligen och ptja, tänk dig en tuff snabbare yoga mixat med tai chi typ. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anki

Hur mycket låg den höga höjningen på?

Svar: Vårat spann låg mellan 530 och 1000. Inte säkert alla grupper har samma lika
Kalla mig M

2018-05-08 @ 21:22:12
Postat av: marianne cargus

Grattis till löneöket :) vi fick inte reda på var i skalan vi ligger, men de så att alla hade fått ungefär samma, men jag har inte en endaste gnutta förtroende för min chef så tror inte en sekund på det. Hon har förresten slutat nu.
De där skärmflygarna :( det borde vara samma som att traska in på din tomt, och det får man ju inte göra hur som helst.....

Svar: En kollega frågade o då fick vi veta spannet
Kalla mig M

2018-05-10 @ 08:09:22
URL: http://marresmams.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0