S som i ...

Sköna softa söndag.
 
Den här helgen som blev lite av en långhelg har gått i njutandets tecken. Jag har mest bara gjort roliga saker. Eller saker som jag VILL göra. Umgåtts med människor jag vill umgås med och ätit det jag vill. 
 
Idag åkte jag och hämtade min vän Leila och så åkte vi ut till ett av kalkbrotten som finns i skogarna häromkring. Hon ville öva på att fota människor. Jag behöver öva på att känna mig bekväm framför kameran så varför inte göra två flugor på smällen samtidigt liksom. 😉
 
Hon hade aldrig varit till just det här brottet och det ligger lite avsides i skogen. Men det var det första brott jag kände till som liten då min mormor och morfar bodde inte långt därifrån. Jag har nog inte varit där på 25 år sisådär. Det var ju kul att få visa henne en ny plats. 
 
Efter sisådär 2h kände vi oss mer än nöjda och dessutom dök det upp ett gäng ungdomar då som tänkte bada. Så vi åkte hem till henne och fikade. Jag hade turen att bli bjuden på mat också innan jag sen åkte hem. 
 
Då frågade syrran om hon kunde komma förbi. Och visst det gick väl bra. Så försvann nån timme till på kvällskvisten. 
 
Sonen och exet ramlade förbi på fm för att försöka få fart på baklastaren idag. Men jag lämnade dem åt sitt öde när jag for till stan. Tror inte maskinen startade idag heller. Den såg inte ut att ha rört sig ur fläcken. 
Käkade paj både innan jag for till stan och på kvällen när syrran var över med sin dotter. 
 
Imorgon är det jobbdags igen. Så det enda som återstår nu är en snabb dusch o sen hopp i säng.
 

Kommentarer
Postat av: Marianne

Eb söndag så som den alltid borde få vara....

2018-05-14 @ 17:59:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0