tisdag 2

Ja inte vet jag vad det blev av det där "göra så lite som möjligt på så lång tid som möjligt" eller ptja, det beror sig väl på hur man ser på det. 
 
Men jag började med att kapa lite brädstumpar till lagom långa bitar så jag kunde yxa till dem i mer vedspislagom storlek och fylla lite papperskassar. Så har jag sparat lite tid ett par dagar framåt iaf. Jag avsatte en timme för det med timer på mobilen för att liksom ha ett mål. Men kassarna var fyllda innan timmen var slut. Sen bestämde jag mig för att åka till stan och äta lunch och då bestämt sushibuffé så man kan äta så mkt gott man bara orkar tills det sprutar ur öronen och man rullar ut från stället. 
 
Sen tog jag fjanten på en promenad runt stan. Efter ett par kilometer sprang vi på sonalyckan och han hakade på resten av rundan. Lite drygt 6 km blev det och en timme tog det. Det är ju ett evigt luktande på kissfläckar som sinkar farten. Jag gillar att gå i raskt tempo och tycker det är lite jobbigt när man måste sakta ner var tionde meter. Ovanligt många hundmöten också efter vägen men fjanten skötte sig med bravur. Jag hade godis i fickan och det räckte att jag visade att jag hade en liten bit i handen så hade han fullt fokus på mig istället för de mötande hundarna. Såå duktig så. Det var i princip bara en hund som han låste fast på redan på långt håll och hade lite svårt att höra mig men jag såg sen varför. Mannen som hade hunden i koppel svängde nämligen av en gata innan vi hann fram och då var hunden borta ur Kodjos värld men jag såg hur den andra hunden fortfarande hade Kodjo i tankarna för den snodde i kopplet och skulle kolla in oss fastän de hunnit 50 meter bort eller så. Så det var ju den andra hundens kroppspråk som fick fjanten att också låsa och gå igång. 
 
Efter promenaden blev det en snabb sväng genom affären innan vi styrde kosan hemåt. Och sen har jag väl typ fortsatt göra så lite som möjligt. Eller ah, jag har kört en maskin tvätt som nu snart är klar för att passera tumlaren. 
 
Innan jag for till stan hann samordnaren ringa och fråga om jag kunde jobba imorgon kväll. Och visst. Jag har väl inget viktigt inplanerat mer än pilla navelludd kanske. Eller ah, nåt sånt. Så jo, jag tog väl åt mig de där extra timmarna. Samla på mig lite plustimmar så kan jag ta ledigt nån annan gång istället. 
 
Tog en bild på sonalyckan o fjanten när vi var ute och gick.
Han vill ju inte gärna vara med på bild men ryggtavlan var ok att fota. 
 
Sen var jag tvungen att ta en screenshot på min konversation med en kompis som är lika sushitokig som jag och som också brukar gå dit och äta. 
Ja se där ja. Två inlägg på en o samma dag. Inte vardagsmat numer när det kan gå både två och tre dagar mellan uppdateringarna. Hrmm jag ska försöka bättra mig. Men jag vet inte hur bra det kommer gå när jag nu ska jobba kväll i morgon och det lär ju inte ha hunnit hända så mkt spännande innan dess så ...

Kommentarer
Postat av: Marianne

Det där är precis min taktik också...haha

2018-03-12 @ 10:56:06
URL: http://marresmams.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0