tankar i natten

Hemma efter en lång arbetsdag.
 
Apt först och sen en kvällsrunda. Jag fick ensamrundan där jag inte behöver tajma in nån kollega förrän allldeles i slutet av arbetspasset. Tack och lov kände jag när jag loggade in och kollade min planering. Jag har åkt på dubbelrundan så många dagar i rad att jag var mer än lovligt trött på den. 
 
Nu har jag just tagit en kopp varm choklad och en hönökaka med kryddost på. Kryddost smakar mormor och morfar för mig. Och ikväll blev det än tydligare. Det sved till lite inom mig och jag fick en akut längtan till barndomens vistelser hos dem. Springa in och ut mellan huset och trädgården, för självklart är det nästan alltid sommar när man minns tillbaka. 
 
Nu ska jag bara göra klart inför natten och sen är det sova sju kvart i timmen som gäller för jag börjar sju imorgonbitti igen. 
 
Innan mitt liv ändrades drastiskt för dryga två år sen så brukade jag åka o träna en gång i veckan sisådär. Jag har börjat fundera på om jag inte ska köpa ett fyramånaders kort på gymmix igen och försöka komma iväg på minst ett pass i veckan. De har ju core som jag tycker är riktigt roligt eftersom man arbetar med en balansboll. Nästan så mag- och ryggövningarna inte känns jobbiga för att man har så kul under tiden. Och på torsdagar är det somamove. Såååå jobbig träning fast man bara använder sin egen kropp som redskap. Jobbig men på sitt sätt rolig och man känner att den gör nytta. Det som gör att jag drar mig för att starta upp med ett sånt pass är att jag vet att jag blev illamående av dem i början. Just för att det är så intensivt och en hel massa upp och ner så blodtrycket inte alltid hänger med kanske. Om jag nu hade förvaltat min tid sen jag kom hem lite bättre och letat träningskläder istället för att blogga så kanske jag hade kunnat komma iväg på det redan i morrn. Jag avslutar ju ändå mitt arbetspass i stan på en föreläsning. 
 
Nåja, det kommer fler dagar om jag inte hittar mina kläder ikväll. 
 
Nu ska jag natta lite djur som är onattade och sen är det sova som gäller.
Slänger upp en bild som jag tog med mobilen för ett par veckor sen.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0