spring equinox

Jag gillar verkligen inte högtidsdagar.
 
Jag gillar inte att fylla år.
 
Nej, det är inte åldersnoja. Det är bara hela alltihopa. Hela grejen. 
 
Det ger mig ångest. 
 
Jag känner mig som den mest ensamma människan på hela jorden. Och det är så sjukt för hela dagen har det fullkomligen ramlat in grattishälsningar på fejjan. Ja förvisso så påminner ju fb alla om ATT man fyller så vad betyder det egentligen. Men, iaf, jag kan inte rå för det. Det bara är så. Som ångesten som hälsar på. Och just den här dagen har han alltid med sig ensam. Vilket jäkla party de tänker sig varenda år. 
 
Och det hade inte spelat nån roll. Om det så hade varit svängdörrar här hemma och folk kommit hit i drivor just idag så hade jag ändå haft den där känslan inom mig. Och ja, jag är den första till att döma mig själv. Att jag är otacksam och självcentrerad för att jag känner så.
 
I år känns det ännu lite värre kanske. E är inte hemma. Jag vet inte när hon kommer hem nästa gång ens. Snön ligger halvmeterdjup där ute och det är inte tillstymmelse till vår i trädgården. 
 
Jag vet att det blir så här varje år. Så jag har förlikat mig med tanken. Jag vet att jag sjunker i måendet inför och snart känns det bättre igen. 
 
Det är liksom bara att härda ut. Klappa mig själv på axeln och säga, såja. 
 
Jag tog med mig kameran ut idag. För första gången på en månad. Ja, jag kollade när jag hade fotat senast. Men inte ens det kändes kul så länge. Jag hittade några videkissar som börjat fluffa till sig och tappa skalen. Och jag försökte fota istappar som droppade i vårsolen. Men allt känns bara så blah när jag tittar på bilderna och jag blir bara frustrerad. Så risken är stor att jag lägger tillbaka kameran på hyllan ett tag till. 
Kilroybloggen är uppdaterad för den som vill se några bilder. Ja, jag blev så less på att känna som att jag inte kan fota så jag lekte loss lite med redigeringsverktyget. 

Kommentarer
Postat av: Bea

Jag känner samma... med Facebook-grejen åtminstone. Undrar hur många som bara skriver grattis för att FB påminner om födelsedagar.
Och jag hade en fotona-blir-inte-som-jag-vill-dag åxå idag... Men de fick duga. Om det är någon tröst så brukar jag alltid tycks om dina bilder 😍

Du fyller alltså år idag, den 20/3? Då får du en virtuell grattiskram från Västerbotten och jag skickar med en massa nospussar du får dela ut till alla djuren också ❤
Sköt om dig 🤗 Kram

Svar: Tack. Jag blir bara så frustrerad o med måendet igår så kändes det värdelöst att ens försöka fortsätta. Men jag vet samtidigt att det krävs redigering och annat bildformat på bilden för att få de där kanonbilderna man ser alla andra visa upp. Och jag har inget sånt program. Jag fotar i raw men har inte fått tummen ur o börjat redigera det än. O hjärntrött som jag är så känns det svårgenomförbart.
Kalla mig M

2018-03-20 @ 23:56:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0