saturday night

Jag var så trött igår så det blev riktigt tidig kväller. Och ändå tog jag sovmorgon idag. Huvudvärken kom som ett brev på posten men kaffe botade det sen.
 
Det fick bli en lugn dag idag. Det enda nyttiga jag har gjort är att jag var ut och fixade några papperskassar ved så det räcker nån dag framåt. Då fick jag lite frisk luft och fick röra lite på kroppen medan jag högg till bitarna. 
 
Besöket hos sköterskan igår var mitt sista. Och det är ju en milsvid skillnad i mitt mående idag mot hur det var för bara ett år sen. Även om jag redan då kände att jag var på väg mot rätt håll så hade jag inte landat på fötterna ordentligt. Jag stod inte stadigt och tillät kaos och vanmakt att återigen ta fäste och topprida mig. 
 
Sköterskan konstaterade att jag hade så mycket sorg som behövde ut och bearbetas innan jag kunde få börja läka inifrån och ut. Och hon blev glad att se att jag nu såg så mycket gladare ut. 
 
Jag har ju sen vi sågs sist faktiskt gått från att vara deltids sjukskriven till att vara tillbaka någorlunda på banan. Och jag känner mig tacksam att jag har många goda vänner omkring mig som finns där. 
 
Nu är det dags för mello på tv och jag ska väl dela en påse ostbågar med typ 5 katter och en hund. Haha, ja så då blir det ju inte så många kvar till mig. Jag har faktiskt inte kollat igenom alla finallåtarna och jag missade ju två delfinaler så jag har ingen favorit i förväg. Ja förutom fuldans då möjligen ... haha nä men vi får väl se. 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0