ice ice baby

Trots att jag sov sisådär inatt och var bra trött i morse så var jag i god tid till jobbet. Joråmensåatteeh köp en triss eller nåt för plötsligt händer det. 
 
Man blir på lite bättre humör när solen visar sig från sin bästa sida redan vid soluppgång.
Stannade och tog en snabb bild på väg till jobbet. 
 
Jag hade en runda jag inte åkt på tidigare. Första brukaren hade jag aldrig varit till förutom på ett larm för länge sen där katten hade trampat på larmet och råkat ringa upp larmcentralen i Örebro. Planerad tid 15 minuter. Faktisk tid jag var där? 54 minuter.
 
Det gjorde att jag kände mig aningens stressad inför övriga morgonjobben. Inte någon optimal känsla men det är ingen större idé att hia upp sig i onödan så jag försökte att helt enkelt bara beta av det i turordning. Är jag stressad så brukar det bara betyda ännu mer försening i slutänden. 
 
På ställe nummer två ville mottagaren av hemtjänst att jag skulle sätta mig ner och ta en kopp kaffe och jag tog mig tiden trots att jag kanske inte hade den egentligen men jag hade nog ganska mkt luft mellan jobben ändå för jag var inte sååå mkt försenad till trean sen. Trots att jag dessutom fick åka kors och tvärs och fram och tillbaka lite. 
 
Sen passade jag på att åka förbi ett ställe där jag spanat in ett riktigt häftigt motiv. Tyvärr var inte riktiga kameran med men mobilkameran fick duga till det med. 
Istapparna som hänger mitt under bron. Egentligen borde jag ha stannat i morse och fotat när solen lös från andra sidan bron men mja, jag tog mig inte tiden då. Finns ingen riktigt bra plats i direkt anslutning att tappa bilen på. Nu fick jag gå tillbaka en liten bit. 
 
Arbetsdagen avslutades med arbetsplatsträff och eftersom vi fått så bra betyg av de vi hjälper i hemtjänsten så skulle vi få en belöning o äta gott idag.
Så jag tror inte någon åt så mycket till lunch idag för vi sparade oss till apt.
Jag kan lova att det smakade prima. 
 
Nu ska jag natta mina djur så jag får varva ner och ta kväller i lugn och ro. Så kanske jag kan vara lite pigg och glad i morgon med. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Bea

Men nog smakade den kaffekoppen gott?!
Det brukade syrran säga ❤ Jag har inte tid... men jag tar mig tid 😙
Men så har hon alltid varit omtyckt och älskad vart hon än kommit 🤗
Varm kram och dagens ros till dig - och pussar till alla djuren 😍

Svar: Den smakade alla tiders. Och kanelbullen också som jag fick till.
Kalla mig M

2018-03-28 @ 21:12:25
Postat av: Marianne

Den där tallriken hade jag lätt tackat ja till, Mums! Och underbart med sån uppskattning från gamlingarna samt chefen som ordnar lite kalasmat.

Vackert med istapparna där från bron, men jag kan tänka mej att den vyn är lika vacker alla dagar alla årstider....

Svar: Ja den vyn är alltid lika vacker. Jag har en helt underbar resväg till jobbet egentligen.
Kalla mig M

2018-03-31 @ 21:11:32
URL: http://marresmams.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0