Upp

Jag fick för mig att kolla ett klipp om yoga. Poweryoga. Jag tänkte att det kan väl va bra att göra här hemma på gräsmattan de dagar jag känner för att träna men inte orkar ta mig nånstans. Jag kom inte så långt innan jag kände att det nog räckte för nu. Men jag tog mig igenom uppvärmningen iaf. Så nästa gång kommer den flyta på bra utan att jag behöver tjuvkika så mkt på rörelserna.
 
Det får bli en sväng med cykeln istället lite senare. Fortfarande lite för varmt. 
 
Exet var hit idag och kollade takpannorna på ena sidan av huset. Resten får bli en annan dag då skyliften måste flyttas med bil och enda bilen med dragkrok är sonens. Och han har nyss fått jobb så han va inte hemma såklart. 
 
Skyliften körde han hit igår och den är lånad av brorsan så den står inte i vägen där den står. O tickar inga pengar för mig heller. 
Nej jag klev aldrig runt på nåt tak. Räckte gott o väl att bara testköra den rakt upp. 

Kommentarer
Postat av: Marianne

Oj...tror inte jag skulle åka upp ens en gång, sen jag ramlade från vinden är jag ännu mer höjdrädd än jag var tidigare. Kan gå med balansen att göra!

2018-07-12 @ 18:24:17
URL: http://marresmams.blogg.se/
Postat av: Bea

Vi är båda höjdrädd här med, men att stå i traktorskopan gick bra. Strax ska vi upp igen och göra klart vindskyddet innan regnet och möjligen åskan kommer.
Upp upp och here we go 😊 Ha en trevlig helg ❤

2018-07-13 @ 10:03:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0