Summer in the city

Jag blev lite tyst på bloggen igen.
 
Jag har bara gjort saker jag mått bra av.
 
Summermeet pågår i Västerås. Det som förr hette Powermeet. Tills arrangören tog namnet med sig och flyttade hela spektaklet till Lidköping. Nåja, ingen hängde läpp särskilt länge. Andra människor såg till att hålla kvar festen ändå.
 
Gissa bilen 😂😂
 
Man såg ingenting av bilen under en lång stund. Men en ledtråd. Den var röd 😉
 
Jag och min vän såg burnouts på Hälla i torsdags. För att hindra folk att börna på allmänna platser där folk riskerar skadas så ställer de iordning en särskild plats. Vem som helst får komma o bränna lite gummi under de här dagarna som festen pågår.
 
Timmen blev sen innan vi styrde kosan hem igen. Trötta och nöjda med kvällen. Min mage knorrade så en snabb sväng förbi donken för att tysta den först bara. 
 
Hade nästan hunnit somna för natten när jag fick andra planer sådär lite oplanerat. Men det gjorde inget, man lever faktiskt bara en gång. Och nån timme försenat kunde jag sen få sova lite också. 
 
Igår - fredag startade på absolut bästa sätt med kaffe i solen så småningom och bara vara en stund. Sen plingade mobilen till med en fråga från Sara om vi skulle se finbilsparaden på kvällen. Jamen såklart att vi skulle. 
 
Såå vi styrde kosan mot Västerås för ännu en bra dag. Men galet mkt folk som hade samma planer som vi. 
Inte så lätt att få nå bra bilder från den platsen vi hittade. Mitt i solen, massa folk runtomkring. Doh. En stor soptunna snett framför också. Men jag försökte väl ändå lite grann. 
 
 Insåg efter typ 5 bilar att nä, det kommer inte bli bra bilder så länge vi sitter såhär långt bort från vägen. Så la ner försöken att fota o bara njöt en stund av att se alla fina bilar o lyssna på mullret. Säga vad man vill men dagens bilar låter inte alls lika grymt skönt. 
 
Sen när finbilsparaden var över kunde vi flytta fram lite. 
Rätt vad det var så ramlade den här trion förbi. Och jomenvisst. De två sista i trissen hade jag ju redan fotat fast kvällen innan där de stod så fint uppställda på Hälla. Se högre upp i inlägget. 
 
Stod i kö för en langos i vad som kändes som en halv evighet. Tror vi lyckades hitta den långsammaste kön av dem alla. 
Men god var den.
 
Så småningom kände vi att vi var rätt nöjda med dagen och styrde kosan hemåt. Fast först åkte jag förbi Ica och apoteket och handlade. 
 
Idag vaknade jag till regn. Inte många knop gjorda men det är väl vad semester går ut på. Regnet övergick till sol och ptja, jag fortsätter göra ingenting en stund till. Sen ska jag på kalas för brorsans äldsta fyller år.
 

Kommentarer
Postat av: Marianne

Vilken dag! Du utnyttjar din ledighet på bästa sätt. ....bara göra det som känns bra.
Jag håller absolut med dej om dagens bilar, de låter ju knappt nåt, det där mullrande när en stor gammal amerikanare kommer....DET är något!

Svar: Eller HUUUR, soulgasm riktigt
Kalla mig M

2018-07-08 @ 23:14:01
URL: http://marresmams.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0