Söndag

En bra dag.. Har gått o haft lite snurr på tankarna ett tag. En magkänsla som inte velat ge sig. Ni vet man ältar o vrider o vänder o undrar om man gjort eller sagt nåt knas.. Jag är duktig på det där med att överanalysera. Ibland så till den milda grad att jag nästan knyter knut på mig själv i processen. Men idag tog jag upp frågan. O vi fick prata om det. 
 
Jag är glad att det blev gjort. Hade varit synd att förlora en vän pga missförstånd o att det rinner ut i sanden för att båda väntar ut den andre. 
 
Nåja. Nog om det för nu. Jag fick ett annat lugn i kroppen på en gång iaf. 
 
Två små flyttade till sitt nya hem idag. Smulan och Findus ska de heta.. Bokade sen 2 veckor tillbaka. Och så blev en liten fröken bokad idag. Tussan är tydligen det tänkta namnet.
 
På kvällskvisten åkte jag o sonen till ett bad i närheten där man även kan ta med hundar. Jag hade tänkt att doppa mig själv också men det var fullt med andra hundar där. Stora rottisar. Nja, sa jag till sonen. Vi går till bryggan på sidan. Men nähä då var det upptaget där med. Med en hund såklart. Vi stannade till mitt emellan o doppade tårna o fjanten fick simma kopplad kring mig bara.
 
Sen började ekipaget på bryggan packa ihop o gå mot bilen. Men det innebar att de skulle passera oss. Han va inte heller så spicken på att möta en rottis med sin lilla jack russel så det slutade med att våra hundar fick hälsa o vi pratade lite. Det visade sig vara en lokal kändishumd då han slet sig i vintras o va borta i 11 dagar innan han dök upp igen. Jag var en av alla som spänt följde dramat på fb o hoppades han skulle återfinnas levande.
 
Till slut kunde vi då ändå gå ut på bryggan men det blev inget mer bada för nån av oss. 
Nu är. Det mest bara godnatt kvar av den här dagen.
Jo just ja. Jag fotade nattlysande moln strax efter midnatt när solen varit under horisonten i ett par timmar redan typ. 
 

Kommentarer
Postat av: Sarah

Fina bilder :)

2018-07-16 @ 02:08:14
URL: http://CheerSarah.devote.se
Postat av: Marianne

Detta med att analysera...där är vi nog lika ;)
Skönt för pälsmonstret att få bada lite, synd det inte blev något bdd för dej!
Fina foton, som vanligt

Svar: Jag skrev ner det jag ville fråga o förklara i ett utkast på bloggen först o lät det mogna innan det sen blev läge att faktiskt prata om det. Så slipper jag göra/säga något ogenomtänkt som blir fel. Ibland räcker det ju med att ha fått skriva av sig tankarna och känslorna.
Kalla mig M

2018-07-16 @ 11:51:04
Postat av: Anonym

Det där med att överanalysera, jag är mästare på det. Jag kan sno in mig i mina egna tankar och fastna och när frågan sen lyfts så visar det sig ( oftast ) att jag överanalyserat alldeles för mycket...

Svar: Exakt så. Därför har jag lärt mig att skriva ner tankarna o lyfter jag sen frågan så rapar jag inte allt på en gång utan öppnar o väntar o ser vad jag får för respons på det. Och utifrån det fortsätter samtalet. Men det lugnar mina tankar att ha skrivit ner det till att börja med.
Kalla mig M

2018-07-18 @ 16:57:45
URL: http://franminvraavvarlden.se
Postat av: Marianne

Det är ju bra att förbereda sej på det viset, så slipper man (kanske) ångra sina ord senare

Svar: Ja precis
Kalla mig M

2018-07-18 @ 23:10:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0