Fullt ös

Trodde jag skulle få sovmorgon i morse. Jo tjena. Sonen väckte mig 7 o ville slippa gå till bussen. Sen hade ju snön fortsatt falla hela natten så det jag hade skottat kvällen innan var rätt ogjort. Tog fram snösläden o skottade halva uppfarten och borstade gången mot huset. Det tog mig 90 min sisådär i runda slängar. Fick ta en paus för frukost i mitten för jag hade slut på energi att skotta. 
 
Sen dusch o soffhäng fram till det var dags att jobba. 12-22. Först två besök hos brukare. Sen arbetsplatsträff i ett par timmar o sen rast och sen var det bara på't igen o fara runt bland brukarna. 
 
Kom hem o upptäckte att det var 13 grader inne. Pelletskaminen hade lagt av. Hmmm jag glömde visst fylla på innan jag for. Sonen hade inte reagerat på att den var av. Inte hade han skottat heller. För jag hade ju inte bett han. Nä, jag tänkte att du kunde förstått det själv kanske ... 
 
I morgon väntar en föreläsning om demens bland yngre och en anhörig ska berätta också. Sen har jag ledigt till 17 då jag fick frågan i morse om att byta o jobba kväll. Slutar 21 för ovanlighetens skull. 
 
Min oskottade uppfart. 7.30 i morse. Nu ikväll var plogvallen ännu lite större. 
 
Det är kul nästan jämt.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0