Torsdag

Även denna dagen gick jag till stranden för att möta dagen.
 
Vågorna var lite vildare idag så medan jag fotade mina fotspår i vattenlinjen så överraskade havet mig med att ge mig en riktig splash av en våg. Rakt i rumpan där jag satt på huk. Haha. Tur att viskos torkar snabbt.
 
 
Jag stannade inte lika länge idag för jag ville hinna hem o äta frukosten tidigt så jag skulle slippa riskera att bli utan solstol vid poolen.
Sen låg jag där och slumrade i gott och väl 2h. Vände på steken i halvtid bara. Haha.
 
Jag bestämde mig för att idag skulle jag också doppa mig i havet så på eftermiddagen knatade jag tillbaka till samma strand en gåg till. Och sen tog jag strandlinjen hem så som jag brukar. 
Plus att jag gick en sväng på kvällningen för o fota solnedgången också. Så det är inte bara att jag latar mig om nån tror det. 😉 Men det blir ju inte så raskt tempo när man stannar för o fota hela tiden. Haha
 
Sorry om vattenlinjen lutar något. 
 
Ikväll käkade vi lamm. Och hör o häpna. Han valde bort vinet ikväll och tog enbart cola. 
 
Gott var det och mätt blev man. 
 
Nu tänker jag nog ta kväller alldeles strax för jag är trött. Det tar på krafterna i solen. 
 

Kommentarer
Postat av: marianne cargus

Nu får du mej att längta extra mycket efter värmen....att kunna ligga och slumra utan att rycka till och frysa om solen går i moln...

Svar: Fast det är faktiskt så illa. En expedit jag talade med idag har varit här i 7 återkommande år och i år är första året hon fryser. Så vi har lite otur med vädret.
Kalla mig M

2018-02-10 @ 12:26:35
URL: http://marresmams.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0