Tankar om mjölkbarer och exploderande soppåsar

Tog sovmorgon idag. Katten väckte mig. Siri. Hon kom o sa att hon var hungrig. Sen la hon sig ändå att slumra hos mig för det var lugnt där. Tills de små hade letat rätt på henne och ville ha en slurk. Då gick hon. Hon är rätt trött på att vara en vandrande mjölkbar. 
 
Igårkväll skrattade jag så jag grät åt henne då hon låg så fint på en köksstol tills de små kom o tänkte snutta. Hon upp på ryggstödet och balanserade så de inte skulle kunna snutta. Det såg så roligt ut. Men blicken jag fick av henne var djupt indignerad. Jag bad om ursäkt medan skrattet fortfarande bubblade inom mig. Jag känner ju igen mig lite i hennes frustration. E, min förstfödda skulle alltid tutta på mig när det var sovdags och jag blev nappen helt enkelt. Ammade henne i nästan 2 år. Men då är det ju precis som för katten mest bara närhet och myset och inte så mkt för överlevnadens skull efter det första året. Ingen av mina har nånsin ätit välling utan ammats tills det blivit dags för riktig mat. Så två barn blev 3 års amning. För unge herr J tog napp o behövde inte snutta för snuttandets skull så att säga. Så när jag började jobba o han började hos dagmamma så fasades det snart ut liksom.
 
Solsken idag. Få se om det håller i sig. Igår efter jobbet tog jag kelpien med ut på en cykeltur ut i skogen o väl där kom regnet. Vi blev plaskblöta båda två. Men regnbågen var otroligt vacker när vi skyndsamt tog oss hem i solregnet. Ja då bestämde sig solen för att tävla med regnet i mängd helt plötsligt. Inga bilder för kameran blev hemma o det var väl lika bra med tanke på regnet. 
Den här krabaten fann jag tidigare igår i skogen på väg hem från jobbet. Sen fick jag se på fb att ungefär vid samma tid hade en björn synts till i närheten. Där gick jag lyckligt ovetande. 
 
Apropå kelpien ja. När jag kom ner till köket så hade visst soppåsen exploderat nångång mellan att jag gick o la mig tills nu när jag gick upp. Kodjo säger att det var hemskt. Bitar flög ända ut i hallen och in i hans bur. Helt otroligt men jag tror han när han säger det. Hur skulle annars kattmatsburkar, mjölkpaket och baconplast kunna hamna i en bur som står mot en vägg i 180° vinkel mot köksdörren liksom. Rejäla krafter vi snackar om här alltså. Haha 
 
Han har tur i oturen den där. När han var liten exploderade hundbäddarna till höger och vänster om honom. Inte undra på att han är som han är. Min knasiga fjant. 
 

Kommentarer
Postat av: Bea

Hahaha! Ring bombgruppen! Så där kan ju inte stackarn ha det... *hahaha*
Vacker bild på spindel + nät :) Så länge jag slipper dom inne i huset är dom fascinerande ;)

2017-09-11 @ 13:17:11
Postat av: Stina


😂😂😂😂 KODJO!

2017-09-11 @ 17:20:14
Postat av: marianne

Haha....stackarn som råkar ut för massa konstiga explosioner....
Regnet kommer verkligen och överraskar en..Jag tänkte gå ut häromdagen då det var fint, men jag hann bara sätta på skorna så hade himlen öppnat sej...

2017-09-12 @ 20:42:31
URL: http://marresmams.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0