saturday night

Sonen kom och sa att vi var tvungna att åka och handla på en gång. Jag tänkte städa lite först svarade jag men då fick jag veta att det var viktigt att vi åkte in till ica före 15 för de bjöd ju på tårta idag eftersom de firade 100 år just idag.
 
Sagt och gjort. Vi åkte in till stan för att äta tårta (och handla) och som vanligt är det på ica man träffar alla bekanta som man aldrig träffar annars. Eller ja, först sprang jag på svägerskan med nästan hela familjen. Brorsan var och utfodrade kidsen med tårta i tårthörnet och vi stod vid charken och pratade en stund. Sen hann jag bara få min rökta nötrulle och hann ta två steg så sprang jag på nästa bekanting som också var in och käkade tårta och passade på att handla samtidigt. Min gamla (hrmm ja hon är hela tre år äldre) ridlärare med dotter och sambo. 
 
Allt detta pratandet gjorde att vi nästan blev utan tårta i slutänden för när vi kom fram till bordet så fanns där bara en handfull tårtbitar kvar fastän det var en hel halvtimme kvar av tårtkalaset. Men vi hann få tårta iaf så det var väl en himla tur. 
 
När vi kom hem så fick jag en fråga från en granne (nåja nästan-granne iaf, han bor 5 km bort typ) om de fick komma över och titta på djur och en av skrotbilarna här hemma. Han var spekulant på ena saaben som står tappad här och ungarna ville se alla djuren. Sambon ville också se alla djuren. Så det blev lite snabbstädat för att kunna ta in någon i köket iaf och sen dök de upp. Först rundvandring på gården och sen en kaffe. Ungarna upptäckte godisskålen som jag hade hällt upp. Tur att jag gömde resten av godispåsen i en låda för det sa svosh så var det nästan tomt. Men de frågade faktiskt om de fick ta och jag hade ställt fram för att bjuda på det så. 
 
Nu har jag landat i soffan framför tv:n. Det fick bli femman och Iron man. Även om jag sett den förut så kändes det mest lockande av filmerna som bjöds.
 
Och så provade jag att blanda en vargtass deluxe. Dvs jag blandade lingondricka med fruktsoda och toppade med lite vodka. Den duger åt mig. 
La ut den här bilden på snapchat och fick en bild tillbaka på en kompis som drack lite rödtjut i en batmanmugg efter sin jobbkväll. Haha ja vi är lite eljest i här i skogen. 
 
Nackspärren är kvar även fast jag tryckte ner det rätt bra med alvedon 665 mitt på dan. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0