lördag

Tröttmössa efter att JB strödde ut hela veckans ranson i ögonen när jag väl kom till sängs så sov jag länge i morse. Vaknade runt 11 och stapplade ut ur sovrummet samtidigt som jag kunde känna den omisskännliga doften av hundfekalier osandes lite svagt från nånstans i huset.
 
Då har den kära söta lilla chokladpralinen lämnat en fin osande hög i vardagsrummet. 
Varför i hela fridens dar måste han lägga de saftigaste blafforna på parketten? Jag hittade även en hög av den blandning jag gav hönsen igår som bestod av lusernpellets uppblötta i äggsörja och vatten. Jag hade ägg ståendes som passerat bäst före datum och då tänkte jag att de kunde gå tillbaka till hönsen. Men tydligen var han också spekulant på blandningen. Ja vräker man i sig av sånt som inte är tänkt för en hundmage så lär det ju märkas nånstans sen. Kanske dags att avmaska igen. Han har helt ärligt börjat bli helt rabiat på att äta allt skit han kommer över igen. Vilken tur att jag har en kartong med avmaskningsmedel står på hyllan och väntar.
 
Brorsan och farsan var över en stund på fm. Jag hann precis städa undan skiten iaf.
 
Huvudvärk idag. Säkert för att jag sov så länge och alltså inte fick något kaffe på morgonen.
 
Det går i slow-mo idag men det får vara så.
 
Jag måste klura ut en lösning för min lilla ruvhöna. Jag hörde ett skorrande från hörnet där hon ligger i bästa värpgropen och mycket riktigt hade en annan höna klämt ner sig under henne för att värpa sitt dagliga ägg. Haha såna knasfior de är. 
En arkivbild från tidigare i somras när de två hedelpootarna (blandhönorna) låg och ruvade men hon ligger längst upp i hörnet och det var en av dessa som prompt var tvungen att leverera sitt ägg på den platsen.

Kommentarer
Postat av: marianne cargus

Usch för dåliga magar hos hundar, Lei väcker mej som tur är, hur det än är så föredrar jag att vackla upp och ut halvsovades framför att städa upp på golvet

Svar: I det fallet får jag skylla mig själv då jag stängt ute honom från sovrummet. Han väckte mig ju var och varannan timme varje natt bara för att han hade kärlekskramp. Men hans kärlekskramper går över rätt snart och sen riskerar man att få sig en avhyvling istället.
Kalla mig M

2017-09-18 @ 14:49:06
URL: http://marresmams.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0