What's up Doc

Det blev tyst här.
 
Jag blev osynlig.
 
Jag har inte orkat riktigt. Det var så mycket ändå.
 
Jobbhelgen som sen avslutades med ett besök hos brorsan. För att fira att han fyllde år på lördagen. 
 
Sonen åkte på LAN i fredags så när jag kom hem efter jobbkvällen var jag helt solo här hemma. Ja bortsett från alla djuren förstås. Lagom tills jag lagt mig så började hunden skälla som att det var nån där ute. 
 
Jag såg ingen iaf så la mig att sova för jag skulle ju upp o jobba. 
 
På lördagen kom dotra hem för att få på vinterhjulen på sin bil. Jag passade på att beställa brorsans present med henne. Hon fick köpa den åt mig så slapp jag åka till Västerås på lördagen efter jobbet och så kunde vi umgås mer istället.
 
När vi satt o åt så skrev sonen att han ville hämtas från lanet så det blev en sväng till V-ås iaf. Men då kunde vi köpa hem lördagsmys till filmkvällen hon ville ha med mig.
 
Vi såg Wonderwoman.
 
O så passade jag på att koka tuppen som legat i kylen sen slakten. Han blev så mör såå. Och god. Gjorde en gryta med buljongen, rött vin och grädde samt massa kryddor. 
 
På söndan åkte jag som sagt till brorsan efter jobbet. Och han fick sin present.
De har ju lite problem med att vakna i den familjen så den här klockan kändes rätt. Den kan nog fasen väcka döda. 
 
Och plötsligt var jag mitt uppe i flyttpackning och flytt av möbler. De har köpt ett större hus och flytten är om en månad ganska precis. Det blev snabba puckar från att de vann budgivningen till att få ett tillträdelsedatum. 1 december. Säljarna har sagt att de kan få köra lite saker i förväg o ställa i en lägenhet som hör till. Så det gjorde vi som avslut på söndagskvällen. 
 
Igår var jag tvungen upp tidigt fast jag var ledig på schemat. Jag behövde ringa om läkartid för att förlänga sjukintyget så strax efter nio ramlade jag in hos brorsan igen. Och sen blev jag liksom bara kvar hela dan. 
 
Så idag kom det lite efter. Ka-blonk bara o jag har tillbringat i princip hela dagen i soffan. Jag hade tänkt åka till stan idag med. Jag skulle låna brorsans kärra o köra hem ett gäng stolpar var planen men som sagt. Ibland måste man tänka om. Lyssna på kroppen. 
 
Imorrn är det jobb igen och jag behöver faktiskt orka det också. 
 
Nya tag imorgon alltså. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Marianne

Lite mysigt när de utflugna barnen kommer hem :)

2017-11-01 @ 07:46:38
URL: http://marresmams.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0