phue

Och där försvann en STOOR sten från mina axlar.
 
Jag skulle kolla mitt konto för att se om mina fondpengar hade kommit. Den här månadens utgifter gick inte riktigt ihop med vad som landade på kontot.
 
Så förstå chocken när pengarna från försäkringskassan hade kommit. Jag fick förvisso beskedet från fk att jag skulle få fortsatt ersättning för den här perioden av 50 % sjukskrivning men eftersom de är som de är så hade jag inte riktigt räknat med att få från dem förrän till nästa månad fastän det är släpande ersättning vi talar om. 
 
Jag är inte övermåttan rik på något vis men jag kan iaf handla mat o tanka min bil utan att behöva låna från någon nu. Och jag kan sätta tillbaka pengarna jag sålde från fonden. För där börjar det också tyvärr gapa tomt nu. 
 
Sorry för ett personligt inlägg. Men min blogg är min ventil. Ibland är det roligare saker och ibland är det allvarligare saker. 
 

Kommentarer
Postat av: marianne

Usch det där med pengar är då en sak som får humöret att svikta....förstår hur du kände då du såg kontoutdraget....man blir lite lätt överraskad när det kommit in oväntade pengar....


som jag när jag nästan fick hjärtstillestånd då jag såg mitt saldo en morgon....läste om och om igen och fick det ändå till 6-siffrigt, fattade inte ett skit men sen förstod jag...Pengar efter brorsan som jag definitivt inte räknat med och som kom lägligt då det fanns en del hål att stoppa de i.

Svar: Det var som när jag fick se saldot efter att ha fått pengar från när min faster dog. Hon hade inga egna barn och hennes man tyckte att vi syskonbarn var i större behov av dem än vad han var. Också 6-siffrigt men de är borta nu. Jag unnade mig lite kameraprylar bland annat. Och vardagen åt upp en del också utav det.
Kalla mig M

2017-10-05 @ 18:18:59
URL: http://marresmams.blogg.se
Postat av: marianne cargus

Ja de har en benägenhet att försbinna nästan lika snabbt som de dyker upp..hehe

2017-10-06 @ 21:25:49
URL: http://marresmams.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0