On the edge

Tog med kameran ut nu i de sista strålarna av dagsljus. 
 
Jag tog några bilder på de där små. Som stundtals lever på gränsen. Siri ser lite för hungrig ut på bilden. Men hon lyssnade tack och lov på mig när jag sa att de var aj aj. Hönapöna däremot var mer arg på fjanten och skulle mota honom så hon blev av med några stjärtfjädrar faktiskt. För mycket kan man tåla men ilskna hönor är bara lite föör mkt. Tur att han också går att styra med rösten så han avbryter när jag säger att nu räcker det. 
 
 
Före den här bilden togs så fick kelpien nedvärdera sig till att vara fotomodell ihop med en kyckling.
 
Haha ...
Fy så äckligt tyckte han. Av fem snabba bilder tittade han bara på pycklis på två av dem. Man ser verkligen hur obekväm han är. Men som den duktiga fjant han är så gör han nästan allt för mami. 
Ja, jag försöker se om svartvitt kan vara min grej ändårå. Se om det går att rädda halvtaskiga bilder genom att ta bort färgen o hålla sig till gråskala.
 
Vad tycker ni? 
 
Avslutar med lite Rickfors. Han som skulle köpa vingar för pengarna. Jag har massor av vingar. Kom och köp. ;)
 
 

Kommentarer
Postat av: Bea

Svartvitt funkar nästan alltid. Och så fin bild när kelpien tittar ner på lillbollen 😍 Läskig boll eller ej... fin bild blev det med Dutti Vovve ☺️

Svar: Han är dutti för det mesta ;)
Kalla mig M

2017-10-24 @ 17:42:43
Postat av: Leila

Nu är jag här. Vet att jag förespråkar svartvitt men nu skulle jag ändå vilja ha lite mer färg :) Just för att i allafall på den första för att se att det är en kyckling :) Men du har lyckats jättebra Malin. Så roligt att se dina foton och jag lär mig se mer och mer. Hoppas du fattar vad jag menar :) .

Svar: jorå jag stör mig också på att kycklingen inte syns ;) men nu var det i övningssyfte
Kalla mig M

2017-10-26 @ 14:05:47
URL: http://leilasfoto.se
Postat av: leila

Hej. Nu är jag vid datorn :) Så mycket lättare att se foton på en skärm. Sen förstör mobilen mycket av färgerna, gör sig inte rättvist. Och nu ser jag ju :) Vilken häftig bild den första är, såg inte kycklingen i mobilen. Jättelyckat ju :)

Svar: Menar du den med Siri som spanar på den spankulerande kycklingen?
Kalla mig M

2017-10-26 @ 15:29:09
URL: http://leilasfoto.se
Postat av: leila

Ja, så läckert foto :)

2017-10-26 @ 20:11:20
URL: http://leilasfoto.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0