Miao

Den här lilla bönan var onamnad bra länge. Jag tänkte först Ursa men det kändes inte bra. Låg inte bra i munnen helt enkelt. Hennes syster fick namnet Maja och det var ju inte mitt val att göra även om det nu har blivit så att hon stannar här ändå. Eftersom brorsans ena son är lite för hårdhänt och vid senaste besöket tyvärr gav några tjuvnyp så vill vi inte utsätta henne för det och alltså blir hon också kvar. 
 
Hur som haver ...
 
Det jag ville komma till är att jag satt i soffan i helgen som var och pratade med min dotter som var hem en snabbis på besök. Jag slängde ur mig frågan: men vad ska hon heta då? För jag hade verkligen ingen aning. Men i samma stund jag uttalat frågan högt till min dotter så hade jag namnet i mitt huvud. Och det kändes klockrent. Och vad som är än mer otroligt. Hon har lyssnat på namnet från första gången jag kallade henne det.
 
Och namnet? 
 
Esther.
 
Jag tror helt enkelt att lilla Esther valde sitt namn själv. 
 

Kommentarer
Postat av: Bea

Klart hon är en Esther <3
Supersöta systrar! Och otroligt fint fotograferat <3
Nospussar till alla dina goingar - även de bevingade (fast då heter det ju näbbpussar *hihi*)

Svar: De bevingade lär inte vilja pussas så mkt haha
Kalla mig M

2017-10-05 @ 09:30:48
Postat av: Marie

Vacker katt ❤️
Och ett väldigt fint namn blev valt också!

Svar: Ja det var så passande när det väl ploppade upp. Och då har jag gått och vridit och vänt på namnfrågan hur länge som helst. Hon är ju ändå född 1 juli så.
Kalla mig M

2017-10-05 @ 11:15:24
URL: http://mamafeelings.blogg.se
Postat av: marianne

Åh vad bra att du behåller båda kissarna....;)
Vet du....så där med namnet var det med mina stockholmskissar också, Otiz fick sitt namn direkt och det andra funderade jag länge på ända till han en kväll kom upp på mitt bröst och jag fick namnet Mizo i huvudet....han kom liksom och presenterade sej :)

Så visst kan de förmedla sej till sina människor, vara man är lyhörd....:)

Svar: Hon får vara Ronjas katt fast hon bor här. Det funkar det också. O apropå förmedla sig så har namnet Molly poppat upp några gånger men det har inte känts rätt att namna Esther till det namnet o idag igen så kallade jag Maja för Molly när hon ville gå ut. Hmm jag undrar jag om hon egentligen hade velat heta Molly. När jag skrev inlägget igårkväll så var hon väldigt dämpad och låg vid min fotända men ville inte spinna som Esther gjorde såfort jag rörde henne. Kändes nästan som att hon var ledsen att jag var glad över att kunna skriva inlägget och hur namnet kom till mig.
Kalla mig M

2017-10-05 @ 18:24:29
URL: http://marresmams.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0