crazy torsdag

Sonen ville övningsköra idag med eftersom jag var ledig på schemat. Men så hade han en tandläkartid kl 11.00. Så vi åkte til V-ås så vi var där när han började 8.30 och sen slog jag och kelpien ihjäl en dryg timme på stan och ute vid hamnen. 
Oj oj så nyttigt med främmande miljö och en hel massa otäcka saker. Fjanten har sån här skräckblandad förtjusning över att kika ner från höjder. Jag ska försöka få till ett collage av såna fjantbilder så ska ni få se stilen på han. 
 
All den där spänningen gjorde att det laddades upp i kroppen på honom av adrenalin som bara måste ut.
 
När vi kom till slottet så släppte jag honom en stund för han kunde inte riktigt gå utan att göra små jämfotahopp framåt mellan varven av allt spring som dämdes upp inom honom.
Inte en endaste bild blev han skarp på för han var så mkt crazy kelpie han kunde bli just då. Jag menar, han snurrade först tio varv åt ena hållet och sen tio varv åt andra av lycka att vara lös innan han drog järnet på gräsmattan.
 
Men det blev några fina bilder på chokladpralinen i de gula löven också.
 
Sen hämtade vi sonen vid skolan och han fick övningsköra till Sala igen. 
 
Ett snabbstopp på ica innan jag styrde kosan hemåt och ett sista infall gjorde att jag svängde av vid Stingtorpets grustag. Jag tänkte om det skulle kunna bli några häftiga bilder på en galen hund bland sten och grus. 
Och jorå, det blev några bilder på en crazy kelpie även där. Och tänk att jag kunnat glömma bort en sån kanonplats att fota på. 
Som sagt. Inte lätt att fokusera o få hunden skarp i bild när han inte är stilla. 
 
Nu är jag trött i skallen. på fyra timmar fotade jag 351 bilder. Inte för att fota är uttröttande men att gå med en hund i en stad och fota samtidigt gör en lite trött. 
 

Kommentarer
Postat av: Leila

Wow Malin. Vilka fina foton. Önskar Alva var så där fotogen men eftersom hon är gråsvart är hon jättesvår att fota. Du har lyckats jättebra 🖒🖒🖒

Svar: Tack Leila. Mina ögon vill inte riktigt samarbeta med mig så jag ser bara en massa blaj. Allt på dataskärmen känns för mörkt idag. Jag behöver vila huvudet en stund innan jag sen går över bilderna igen med kritisk blick. Men en hel massa är blurr för han är ju inte stilla så långa stunder. O sååå trött på mig och min kamera. Haha
Kalla mig M

2017-10-26 @ 13:57:33
URL: http://leilasfoto.se
Postat av: Johanna Utterberg

Så söt, så härligt att få springa runt fritt :)

Svar: Han är alltid lös här hemma på gården och håller sig kring mig och kommer direkt på inkallning. Kopplet är mer för att kunna koppla av o slippa ha stenkoll på honom hela tiden. Plus att promenaden då också blir mer avslappnad och stressfri för honom.
Kalla mig M

2017-10-26 @ 18:46:54
URL: http://johannautterberg.blogg.se
Postat av: Marianne

Härliga och levande bilder, att fota djur måste vara bland de svåraste...

2017-11-01 @ 07:51:52
URL: http://marresmams.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0