Lördag

Ordningen återställd. Kabeln åter på plats. Utan tjafs. Haha ja det var ju ingen garanti liksom. Att det skulle gå tjafsfritt.
 
Sonalyckans bil har krånglat en tid. Fått gashäng och ibland har gaspedalen inte gått att trampa ner utan att man fått trampa till hårt för o få det släppa. Exet kollade på den förra veckan o konstaterade att nytt gasspjäll behövdes. Det hade han beställt nu o det skulle också bytas idag. Då kröp en lten sten fram från fjädern som fjädrar tillbaka gasen i neutralläge. Det var troligtvis den som orsakat problemet från början. 
 
Och hur hamnade den där då kan man undra ...
 
Jo, en skyddsplåt (eller ja plast) lossnade under bilen och har släpat i backen ett tag vid körning. Den har förmodligen skopat upp gruskornet som stänkt upp i nåt mellanrum och landat så olyckligt att den hamnat under fjädern på gasspjället. Så ja, det var lättfixat iaf. 
 
Ett tag började jag tro att jag hade en förbannelse över mig vad gäller bilar. Bara massa krångel o strul. 
 
Jag måste åka o handla. Tomt i kylen o tomt i skåp o lådor. Men det känns inte lockande att gå upp ur soffan där jag parkerade mig efter att exet åkt igen. Jag är ju inte alls piggelin egentligen. Jäkla förkylning
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0