Blir man trött eller blir man trött

Att försöka få en läkartid på Achima är som att köa efter en limpa bröd i öststaterna innan muren föll. Man ställer sig i kö tidigt som fan och när man kommer fram efter ett par timmars väntande så finns det bara slut kvar. Slut på bröd och slut på läkartider.

Ringde 7.51 o fick en tid att bli uppringd 9.40.

Somnade på soffan när jag hade konstaterat att det inte skulle bli något läkarbesök idag. 

Drömde så sjuk dröm. Om att mitt ex var hos brorsan. Hans far var där också och grymtade ogillande när jag skällde ut exet efter att han bett mig åka o köpa cola. Hans nya skymtade också förbi snabbt i drömmen. Jag blev förbannad för att han hade mage att ta med henne dit så mina brorsbarn skulle lära känna henne. Sen övergick drömmen till att det var brorsan med familjs flyttdag (som irl är imorgon) men ingen verkade ha några som helst planer på flytt. Det tvättades bil och skulle sättas potatis o jag förklarade för de små brorsbarnen att de inte fick pilla bort groddarna på potatisen för då blev det inget med dem. Jag vaknade upp strax efter att någon okänd gubbe i drömmen frågat mig varför jag hade tjockjacka med halsduk på mig när det var shortsväder. Jag hade inte ens reflekterat över vädret innan dess. 

Mobilen plingade till med en fråga från syrran om mer bärhjälp idag när möblerna hon köpt skulle komma. Tydligen ingick inte hjälp att få dem upp till lägenheten. Bara till adressen. Sjukt dåligt kan jag tycka om det visar sig vara så. 

 

Så nu drar jag t stan iaf då. 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0