syntax error

En blä-dag idag.
 
Jag har insett att för tillfället är jag inte kompatibel med omvärlden. Jag funkar inte känslomässigt eller förståndsmässigt som jag förväntas funka.
 
För alltså ...
 
Min bil sa ju upp bromsarna med typ omedelbar verkan för nån vecka sen. På lördagskvällen fick bromsarna beskedet att packa o stick utav resten av bilen. De jobbade ändå resten av kvällen fast de var sårade och i chock. Sen på tisdagen när jag skulle ha bilen nästa gång så sa bromsarna helt frankt att de höll på att packa ihop sina grejer och städade sina skrivbord men bara för att de ännu inte hade lämnat fordonet så kunde de väl assistera aningens lite men inte var det utan knot inte. På onsdagen drog de och kvar var bara slut på bromsar.
 
Jag fick då låna exets skruttbil. Den hade inte gått igenom besiktningen och jag sa att om jag får låna bilen så betalar jag ombesiktningen. Igår lagade han det som skulle lagas enligt lappen. Men han sa också att avgasröret som hade varit av var han osäker på om han fått allt tätt eftersom det var mer eller mindre bara kexkvalitet och han hade inte delar hemma att byta ut med.  Och idag åkte jag för att besiktiga.
 
Jag tänkte vara lat och ta närmaste station även fast det inte var samma bolag som han hade besiktigat vid första gången. Ställde mig utanför och skickade ett sms att jag var på plats o ville besiktiga. Jag räknade såklart helt kallt med att det skulle synas i systemet att jag ville göra en ombesiktning utan att jag gick fram och knappade in på tavlan vid husväggen.  Sms:et jag fick tillbaka sa annat. Där stod att ingen tid hittades men ville jag boka en tid för nybesiktning så svara JA, och det blir ju ett par hundra till i avgift så då åkte jag därifrån och tänkte att nähä, tydligen gör den fria marknaden att man måste ombesiktiga för samma bolag. Alltså åkte jag till grannhålan där den besiktigats första gången och fått nedslag. Där var det såklart lunchstängt också. En timme att slå ihjäl i en liten håla ...
 
Jag åkte till ica och köpte en sallad och åt i bilen på en parkering och sen luftade jag kameran i en kvart. 
 
Tillbaka till besiktningen och klampa in och förklara läget bara för att bli idiotförklarad för att jag inte hade gått in och pratat med personalen på första stället för det spelar ingen roll. Ett besiktningsprotokoll gäller på alla stationer oavsett. Jaja, men nu är jag här sa jag. Och fick rabbla regnumret. Och sen sa han att det finns inget i datorn gällande den bilen. MEN han hade hört fel. SNO heter bilen men han hörde SMO. Och insisterade på att jag hade sagt M. Jag vet väl för tusan skillnaden på M och N men jag kan hålla med om att det låter jäkligt lika. Jag borde såklart sagt Sixten, Niklas, Oskar men som sagt, jag är inte kompatibel med hur saker förväntas vara just nu. 
 
För att göra en lång historia aningens kortare så hade herr J missat ett hål på ljuddämparen så bilen gick inte igenom nu heller. Men den har inte körförbud iaf på en månad framåt så jag kan ju åka och jobba och det är viktigast. För även om bilen råkar vara lastbilsreggad och därmed kosta 399:- för en ombesiktning så är det ändå billigare än att stanna hemma pga bilbrist. Men det var samtidigt 399:- rakt i avloppet eftersom det måste göras om en gång till.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Marianne

Men vilket bemötande....istället för att hävda att du sagt fel och inte att han hört fel, kunde han ju skött deh lite snyggt ...men uttrycket kunden har alltid rätt kanske är begravt för länge sen?!

Svar: Ptja, den yngre generationen tänker kanske inte alltid helt serviceinriktat. Jag menar, besiktiga bil lär ju alla göra så kunder kommer kanske ändå. Såvida inte bilen är för ny. Men den här är ju en skruttbil.
Kalla mig M

2017-03-11 @ 15:36:12
Postat av: marianne

Besiktiga måste man göra, men man kan ju själv välja var....jag skulle lätt åka nån mil extra för att slippa otrevlig personal.....

Svar: Mmm jag tänker lite samma lika. Vi kanske hade en dålig dag båda två. Vem vet.
Kalla mig M

2017-03-13 @ 09:51:32
URL: http://marresmams.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0