Har du också tänkt sista gången och gjort samma miss om och om sen

Häromdagen när jag åkte i jobbarbilen så spelades den här på radion.
 
jag reagerade extra mkt på en fras i texten just den dagen. Jo, det var i torsdags när jag hade min pissiga dag. "när du stupar nästa gång så vill jag bära dig". Just där och då tänkte jag på att det vore väl bra mkt bättre om den som sjunger gick in och bröt INNAN den som kommer stupa faktiskt stupar. Men å andra sidan ....
 Å andra sidan funkar JAG precis såhär och då är det inte lätt att gå in och rädda nån från att behöva bli buren i slutänden.
 
När jag vaknade i morse hade jag ett meddelande från en vän som undrade hur det var med mig. Bara en sån sak gör ju måendet aningens aningens bättre. Men bara lite.
 
Jag säger inte att jag skuttade ur sängen och kvittrade som en fågel direkt efter. Näe, jag suckade och kände mig iaf som en urvriden disktrasa. En sunkig, sur, disktrasa. Jag insåg också att om jag inte passar mig så är jag snart i ekorrhjulet med äta, jobba, sova, dö igen. Jag står visst med fötterna på insteget. Men frågan fick mig att stanna upp och tänka efter.
 
När omvärlden inte intresserar mig lika mkt. När jag ser inlägg och tänker "kul för dig då" och scrollar vidare. 
 
Nåja, slutklagat för nu. Jag har alldeles nyss kokat ägg som jag ska äta. Ägg från mina egna små hönsor. Mina dvärghönor lägger så söta ägg så det finns inte.
Ett ägg är som en munsbit. Salta och stoppa in i munnen i ett stycke.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0