fredag

Nej tyvärr fick jag inte komma till V-ås för min utmattning. Där brakade den livlinan. Men jag klarade inte av att låtsas som att jag mår finfint iallfall utan brakade ihop lite där i rummet hos läkaren. Jag sa som det var. Att mötet med fk veckan innan hade varit jättejobbigt och att vetskapen om att jag måste bedömas utifrån HELA arbetsmarknaden inte gjorde saken bättre. 
 
Så många små pusselbitar som tillsammans skapar mitt riktigt dåliga mående. 
Och nu slutar även den här läkaren. Jag känner bara ett enda stort blah till alltihopa. Nya läkare hela tiden. Madrs-testet visade nog inga roliga siffror den här gången. Jag utgick ju bara ifrån hur senaste dagarna varit. Jag har mått skit helt enkelt. Frågade aldrig efter summan. Kände direkt när jag fyllde i att det var inte bra.
 
Hon skulle iallafall ringa min handläggare och prata om vikten att få stanna i den här sysselsättningsgraden ett tag framåt och att det absolut inte skulle gagna mitt mående att behöva leta ett annat jobb där jag sen ska behöva fokusera för att lära mig nya saker. Och så är det ju. Jag kan mitt jobb där jag är. Jag vet att jag har goa arbetskamrater som i den mån det är möjligt stöttar mig. 
 
Nog om detta. Idag måste jag åka in till stan och handla. Det blev aldrig gjort igår fastän jag var till stan både för läkarbesöket och sen hygienutbildningen. Jag var till syrran och grattade henne efteråt. Blev sittandes en bra stund medan vi pratade om ditten och datten. 
 
Jag håller också på att samla ihop mig för tuppslakt. Min islandstupp har ju fått spader och attackerar mig så fort jag visar mig. Igår satt jag och letade information på nätet om hur jag ska gå till väga. För han SKA bli tuppgryta och inte bara rävmat. Första är väl alltid jobbigast tänker jag. Undrar om jag ska åka till apoteket röda näsan och köpa ett bra matlagningsvin till tupp. Hmmmm tål att tänkas på. 
 
Jag petade under tre islandshöneägg under hedemorahönan tillsammans med 6 hedemoraägg i måndags. Så får vi se om det blir något utav det. Hon ligger då platt som en pannkaka i kattburen jag hade ställt in som värprede. 
 
En kopp kaffe till så kanske huvudvärken motas. Jag skjutsade sonen till bussen i morse, gav djuren och sen gick jag och la mig igen och det blev sen frukost så huvudet värker lite kan jag säga. Men det är fredag. Och nästa vecka blir det båtresa med en vän. Jag längtar efter att få komma iväg och göra något roligt. Bara hoppas att det inte blåser halv storm.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Marianne

Men slakta tupp....det är tufft av dej, jag klarar med liren marginal, att slå ihjäl en pytteliten kyckling om det behövs, men en vuxen? Nä det tror jag inte jag skulle vilja ge mej på.
Men vad f-n håller FK på med? Om man är sjuk som du, behöver man välkända rutiner och bra framförhållning, ska de kasta runt dej hur som helst och tro att du blir frisk? Hur sjutton kan de gå hem från jobbet och må bra? Det är väl unte möjligt?

Mina hönor lägger sej platt ibland men de hoppar av inom ett par dagar, vi får väl se framöver om någon behagar ligga kvar tiden ut

Svar: Ja men jag lär ju lära mig att göra det nu när jag är själv. Annars hade nog J fått göra det. Jag ska läsa lite mer på internet och kolla nån youtubefilm innan jag tar modet till mig. Det hjälper ju att den här tuppen är så jäkla ilsken på mig att jag är rädd för den på riktigt.
Kalla mig M

2017-04-01 @ 22:57:28
Postat av: Marianne

Kul att åka på rockbåt, för så kan man väl kalla det?

Svar: Absolut är det en rockbåt vi ska åka med. Kommer nog vara fullt med rockers om jag inte gissar alldeles galet. Brukar vara bra stämning på såna kryssningar.
Kalla mig M

2017-04-01 @ 22:58:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0