söndag

Trött och lite less men det får gå ändå. Som talesättet säger: "when life gives you lemons, make lemonade". Mhmmm eller så kan man göra annorlunda.
Jag är så dålig på att pricka rätt när jag kastar och inte kan jag kasta hårt heller. Jag kastar som en tjej med andra ord såååå jag tror att jag ska välja det här istället.
 
Man måste få skoja även när det är mindre kul. 
 
Jag har iaf fått ett gäng nykläckta kycklingar under min ruvhöna. Det var 100 % leverans den här gången så 11 stycken kläcktes. Men jag har bara 8 kvar fastän alla lever. En kompis fick bara en kyckling av 10 ägg i kläckare och när jag då hade 11 stycken nästan på dagen lika gamla så var valet enkelt. Hon fick komma över och köpa 3 av mig. JA JO det är inte så snällt att ta dem ifrån en mamma men de var inte så gamla att de hunnit börja äta ngt än och med tanke på hur hårt mina kycklingar gallrats så tänkte jag att chansen att de överlever till vuxen ålder ökade med 150 % när de fick flytta till en bur och få en fosterbror som törstade efter sällskap. Jag vet att de kommer få ett bra liv hos min kompis. Sen fick hon med sig ett gäng nästan garanterat befruktade ägg att stoppa i kläckaren. Som tack ska hon kläcka fram några fler vaktlar åt mig. Tyvärr hade de inte lagt så många ägg nu men en handfull till kan det bli iaf. 
 
Jag var och firade en nybakad student i fredags. Det var en hel massa människor där och jag kände inte fler än några stycken. Såklart (varför nu det ska vara såklart egentligen) var det även alkoholhaltiga drycker med och en del festade vilt även av de vuxna. Jag var nykter för jag hade inte ätit mer än frukost på dan och jobbat 5 timmar på det och sen skulle jag ju ta mig hem också. En man frågade mig lagom tills det var dags att åka hem för mig och  mitt sällskap var jag hade min gubbe. När svägerskan meddelade att jag inte hade någon så skulle jag genast sitta ner strax bredvid och oj oj oj nu kunde jag ju inte få åka hem. 
 
Hmmm jag blir bara så less. Han hade inte växlat många ord med mig innan jag var officiellt singel. Men nu var det plötsligt fritt fram? Men han gjorde en dundertabbe för han hade inte ens koll på vad jag hette och det namn han antog att jag hade var det absolut sämsta namn han kunnat dra till med. Så jag sa bara att han hade tur nu att jag faktiskt VAR nykter för annars hade jag kanske kunnat reagera lite annorlunda. 
 
Nåväl, nog om detta. Jag ska fortsätta skrota i min trädgård. Bara fylla på i lilla maggen så jag orkar vara go o gla' - kexchoklad.

Kommentarer
Postat av: Marie

Åh! Jag skulle nog också behöva Tequila och salt nu när mitt liv kastar citroner och jag inte orkar reagera på annat vis.

Svar: Ja jag läste ditt inlägg och ville skriva nåt men orden kom inte på rätt sätt. Jag vet känslan. Jag har ju också separerat. De säger att det blir bättre. Närdå undrar jag ibland när måendet gjort ännu en djupdykning. Du får en virtuell flaska tequila av mig så får du hålla med saltet själv. Kram
Kalla mig M

2017-06-11 @ 18:57:42
URL: http://mamafeelings.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0